"Lauku sētas" dalībnieks atklāj ko skandalozu par šovu

tautaruna.lv 17.janvāris 2021, 14:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kā īss, bet spilgts skatītājiem atmiņā palicis Mārtiņa Akota uznāciens ”Lauku sētā”. Puisis rekordīsā laikā paspēja izvest no pacietības visas šova dāmas, līdz ģimenes problēmas aizsauca viņu mājās, kur, kā Skaties.lv neslēpj Mārtiņš, viņš ticis pie iesaukas ”bēdīgi slavenais tāldi**ējs”, raksta "skaties.lv".

Uz ”Lauku sētas” septīto sezonu atskatoties, viņam nekas īsti labs nav sakāms.

”Sānauši un pajoli salasīti bija. Ja to un vēl Sintijas tur nebūtu, būtu bijusi zaje*** sezona. Meitenes? Kuru no viņām, izņemot Omceni, vispār var par sievieti nosaukt? Tā kā man ģimene bija prioritāte, biju spiests izstāties ātrāk, nekā gribēju, tāpēc tiem pajoliem bija lielākas iespējas,” spriež Mārtiņš.

Par savu dalību ”Lauku sētā” viņš diez ko pozitīvas atsauksmes nedzirdot, bet, kā pats uzsver, viņam esot po***.

”Mani sauc par ”bēdīgi slaveno” un ”tāldi**ēju”.Man po***, un arī maniem draugiem po***, ko par mani runā. Mani tuvie zina, kāds man bazars,” uzskata Mārtiņš.

Savu dalību spēlē viņš nenožēlo, taču finālistus un gala rezultātu vērtē kā absolūti absurdus.

"Bet Guntars, lai nedi**, ka sievietes ”Facebook” grib ar viņu iepazīties! Guntaram tāpat kā man, ”Facebook” nāk tikai draudu vēstules no visādiem lubrakiem, dīvānā pirdējiem.Profili bez bildēm, vakar uztaistīti. Atbildu, ka viņi visi ir sānauši, lai nāk un dzīvē pasaka to visu, ja ir drosme,” nosmej Mārtiņš.

Puisim, kurš sevi ļoti spilgti pieteica ”Lauku sētas” atlasē, tā arī neizdevās sevi līdz galam parādīt darbībā, jo ģimenes lietas aizsauca mājās. Vai Mārtiņš neplāno mēģināt vēlreiz?

”Es jau gribētu, bet diez vai ģimene mani laidīs.

Varu teikt tikai tā - tur, ”Lauku sētā”, viss ir safabricēts. Kaut kādas sarunas, izrautas no konteksta, samontētas ar citiem notikumiem.

Es jau pats galīgi neiespringu par to, ko par mani parādīja, bet ģimene un radi gan dikti cepās,” tā Mārtiņš.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas