Pāvels Globa nosauc horoskopa zīmes, kurām šis gads varētu būt liktenīgs

tautaruna.lv 24.janvāris 2021, 10:45
 
imago images/Scanpix/LETA
Pazīstamais Krievijas astrologs Pāvels Globa atklājis, kurām horoskopa zīmēm 2021.gadā, iespējams, krasi mainīsies dzīve, raksta "Cursorinfo".
Astrologs uzskata, ka šis gads būs neparasts un aizraujošs, un būs cilvēki, kas saskarsies ar lielām grūtībām, kas novedīs pie tikpat būtiskām izmaiņām dzīvē.

Auniem dzīvē būs daudz liktenīgu mirkļu, īpaši tādu, kas attiecas uz personīgo dzīvi. 2021. gads būs vislabvēlīgākais periods, lai sāktu īstenot liela mēroga dzīves plānus. Attiecībās viss būs labi, taču, pirms pieņemat svarīgu lēmumu, jums vajadzētu visu rūpīgi apsvērt.

Mežāžiem, pēc Globas prognozēm, būs ar notikumiem piesātināts gads. Pārmaiņas un liktenīgi notikumi īstenosies pakāpeniski, daži netraucēti novedīs pie jauniem dzīves posmiem, bet citi palīdzēs radikāli mainīt dzīvi, ja nepieciešams. Personīgā dzīve būs mierīgāka. Mežāži saglabās stabilitāti attiecībās ar tuvajiem. Pāvels Globa Mežāžiem prognozē pagrieziena punktu karjerā: rūpīgi jāapsver dažādi priekšlikumi un rūpīgi jāanalizē sniegtās iespējas.

Liktenīgais 2021. gads Svariem sagādās daudz grūtību, taču tās nebūs nepārvaramas. Gada sākumā var būt grūti tikt galā ar lielu skaitu ambīciju un plānu, un daudz kas sabruks, taču Globa iesaka virzīt visus spēkus uz rūpīgu plānošanu.

Gads, kā prognozē Pāvels Globa, būs piemērots, lai uzlabotu savas prasmes kādā jomā un iegūtu jaunas zināšanas. Ja vēlaties mainīt profesionālo jomu vai iegūt izglītību, tas būs vieglāk izdarāms nekā jebkurā citā periodā. Zvaigznes palīdzēs Svariem pašpilnveidoties un atrast sevi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas