Kuras horoskopa zīmes šogad laimēs loterijā?

tautaruna.lv 7.janvāris 2021, 11:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Astrologi uzskata, ka šogad piecu horoskopa zīmju pārstāvjiem jo īpaši var paveikties loterijās, raksta "Cursorinfo".
Vērsis. Vērši būs visveiksmīgākie no visiem. Panākumi darbā ir tepat, blakus. Kopš janvāra sākuma ievērojami pieaugs jūsu ienākumi.

Vienīgais nosacījums ir pilnībā iedziļināties jaunajos projektos. Ir arī vērts darīt tieši to, kas jums patiešām patīk. Tas palīdzēs jums sasniegt neticamus panākumus.

Lauva. Dažas Lauvas vai saņemt mantojumu. Kādam tiks atgriezts vecais parāds vai priekšnieks izrakstīs negaidītu prēmiju.

Finansiālā situācija būs stabila, jo Lauvas pilnībā iegrims darbā. Bet diemžēl jūs nevarat iztikt bez tuvu cilvēku palīdzības.

Svari. Šis ir lielisks laiks, lai sāktu virzīties pareizajā virzienā. Svariem būs jaunas iespējas un perspektīvas. Nebaidieties veidot nākotnes plānus, viss piepildīsies.

Skorpions. Visuma dāsnumam nebūs ierobežojumu. Jums atveras gandrīz visas durvis, un jauniem piedāvājumiem nebūs gala. Daži Skorpioni beidzot iepriecinās sevi ar ilgi gaidīto pirkumu.

Jauni ienākumu avoti, negaidīta uzvara loterijā, jauna biznesa uzsākšana: un tie nav visi jauno ienākumu avoti, kas pilnībā izmainīs Skorpionu ierasto dzīvi.

Zivis. Jums paveiksies visās dzīves jomās. Jūs gaida veiksme karjerā. Daži šīs zodiaka zīmes pārstāvji var negaidīti uzvarēt loterijā.

Tāpēc Zivīm nevajadzētu sēdēt, neko nedarot, bet rīkoties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas