Latviešu ezotēriķe atklāj, kā 2021. gadā izvairīties no sliktā

tautaruna.lv 8.janvāris 2021, 9:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ezotēriķe un kosmosa norišu eksperte Elita Drāke atklāj, kā noskaņoties, lai izdzīvotu 2021.gadu, paņemot no gada vislabāko, ko tas piedāvā.
Kā pauž eksperte, 2020. gads bija ģenerālmēģinājums, kas izsita mūs no komforta zonas. Un tas turpināsies 2021. gadā. Mūsu komforta zona būs mainīga.

Tāpēc ir jāmainās, ir daudz jāmācās: elpot, pareizi ēst. Jāsamierinās arī ar to, ka sācies tehnoloģiju laikmets un jāmācās arī šajā sfērā, citādi nākotnes nav.

Jāaizmirst ‘’kā bija’’, jo tā vairs nebūs! Tas ir jāiekaļ savā galvā, tad kļūs vieglāk. Ir jāmaina redzējums uz lietām, jāatver sevi jaunajam, ne izmisīgi jāgaida, kad atgriezīsies tas ‘’kā bija’’. Jo tā vairs nebūs nekad,’’ iedvesmo Drāke.

Tas, vai 2021. gads būs smags vai gluži pretēji - tas būs jaunu iespēju gads, atkarīgs no tā, uz ko katrs koncentrēsimies.

‘’Ir jāaktivizē pozitīvais un jāiemācās ignorēt negatīvo. Jāapaudzē sevī pozitīvās vadlīnijas.

Tie, kuri šobrīd dzīvo negācijas un ir dusmīgi uz visu pasauli, pirmie būs pakļauti visam sliktajam.

Tāpēc, sagaidot 2021. gadu, domājiet, ko domāt. Garīgās vērtības šogad būs daudz svarīgākas, nekā materiālās. Šis ir laiks, kad ir jābūt jauneklīgam, dzīvīgam, aktīvam un radošam! To es arī jums novēlu 2021. gadā!’’ tā Drāke.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas