Latviešu ezotēriķe: 2021.gads nesīs milzīgas pārmaiņas

tautaruna.lv 6.janvāris 2021, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ezotēriķe un kosmosa norišu eksperte Elita Drāke atklāj savas prognozes par to, kas mūs sagaida 2021. gadā, raksta "skaties.lv".

‘’Ir sācies interesants un neparasts laiks, kas nesīs milzīgas pārmaiņas.

Tie, kuri sekojuši manām prognozēm, atcerēsies, ka jau labu laiku esmu uzsvērusi vienu - ‘’kā dzīvosim šodien, tā veidosies mūsu rītdiena’’. Jau trīs gadu garumā esmu izmantojusi šo saukli, un šis un nākamais gads beidzot būs tie, kad tas materializēsies. Šie gadi būs atkarīgi no tā, kā esam dzīvojuši pēdējos trīs gadus,’’ skaidro eksperte.

Viņa uzsver, ka aizvadītais, 2020. gads, tas, kā to pavadījām un kā tajā jutāmies, bija atkarīgs tikai un vienīgi no mums pašiem. Un aizvadītā gada privātās sajūtas būs kā indikators notikumiem 2021. gadā.

‘’Tiem, kuri šajā laikā strādāja ar sevi, tālāk būs vieglāk,’’ skaidro Drāke.

Galvenā mantra, ko 2021. gadā ikvienam jāiekaļ savā galvā: ‘’Ir jāatmet bailes.’’

‘’Bailes vājina cilvēku, tās vājina ģimeni. Ja viens cilvēks ģimenē ir uztraucies, visa ģimene dzīvo panikā,’’ skaidro eksperte.

Un, lai neļautos bailēm, svarīgi apzināties, ka šis ir laiks, kad mainās pasaules pamatvērtības un iemācīties atlaist vērtības, ko gadsimtiem uzskatījām par stabilas dzīves pamatu.

Mums jāatlaiž iepriekšējo paaudžu vērtību sistēmas, uz kurām līdz šim dzīvojām, un jāielaiž sevī jaunās. Šī iemesla dēļ es šogad vairākkārt uzsvēru, ka ir laiks tīrīšanai - organisma un māju.

Jo mums ņems nost! Un par to nevis jādusmojas, bet gan jāskatās uz to ar vēlmi pielāgoties jaunajam, vēlmi dzīvot jaunā vērtību sistēmā,’’ stāsta eksperte.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas