Rēzija un Krists Kalniņi aicina kopā ar viņiem svinēt dzimšanas dienu

tautaruna.lv 18.decembris 2020, 17:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Mācītāsj Krists Kalniņš kopā ar māsu aktrisi Rēziju Kalniņu aicina uz pasākumu neklātienē - dzejas lasījumiem, kurus tiešraidē būs iespējams vērot 23.decembrī plkst.21:00 Mūzikas un drāmas telpā OratoriO.

Kā raksta Kalniņš, pasākumu (starp citu par godu savai dzimšanas dienai) viņš organizē kopā ar māsu, lai uzdāvinātu cilvēkiem kopābūšanas prieku.

Mācītājs un aktrise kopā lasīs dzejoļus no jaunā dzejoļu krājuma "Niekkalbīša dzejoļu grāmatiņa".

"Visu šo gadu domāju un mazliet sapņoju, ka dzimšanas diena būs diena, kurā varēšu ar jums līdzdalīt gan pateicības dievkalpojumu, gan jaunā dzejoļu krājuma "Niekkalbīša dzejoļu grāmatiņa" atklāšanas svētkus. Tomēr vismaz šobrīd, tas nevar notikt valstī noteikto ierobežojumu dēļ.

Bet XXI gadsimtā ir savas priekšrocības, kuras dāvina iespēju ar jums satikties neklātienē, lai tomēr uzdāvinātu mums kopā būšanas prieku.
Tāpēc mēs ar Rēziju no sirds priecāsimies, ja jūs pievienosieties mūsu dzimšanas dienas pārsteigumam 23.decembrī plkst.21:00 Mūzikas un drāmas telpā OratoriO, no kuirenes tiešraidē dzirdēsiet "Niekkalbīša dzejoļa grāmatiņas" dzejoļu lasījumus Rēzijas un manā izpildījumā. Priecājamies un pateicamies Dievam, ka arī šādā veidā varēsim ar jums līdzdalīt mūsu 50. dzimšanas dienas prieku!" viņš raksta.
Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka daudzās Latvijas pilsētās, tostarp arī Rīgā un Valmierā, jaunais dzejoļu krājums ir izpirkts vai iegādāts tā pēdējais ekspemplārs.

Jāpiebilst, kā iepriekš tika vēstīts medijos, Rēzija ir dzimusi aktrises Helgas Dancbergas un komponista Imanta Kalniņa laulībā. Viņai ir vecāka māsa Dana Kalniņa - Zaķe, kas strādā par kapelāni Stradiņa slimnīcā un dvīņubrālis Krists Kalniņš, kas ir mācītājs. Rēzija ir ļoti pieķērusies brāļa ģimenei un viņa bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas