Kuras horoskopa zīmes 2021. gadā apprecēsies

tautaruna.lv 29.decembris 2020, 11:18
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA
Astrologi uzskata, ka piecu horoskpa zīmju pārstāvjiem ir jo īpaši lielas cerības nākamgad apprecēties, raksta "cursorinfo.co.il".
Vērša zīmē dzimušie 2021. gadā gūs lielus panākumus visās dzīves jomās. Nākamajā gadā viņiem pamatīgi veiksies. Jaunajā gadā, tie, kas vēl bija vientuļi, atradīs savu otro pusīti. Varbūt tas notiks aprīlī un varbūt maijā.

2021. gads Dvīņiem gatavo daudz dažādu patīkamu pārsteigumu. Par to liecina zvaigznes, kas ir labvēlīgas Dvīņiem. Viņi arī paredz šai zīmei negaidītu tikšanos ar cilvēku, par kuru sen ir sapņots - varbūt pat no skolas gadiem. Un visbeidzot Dvīņu sapnis par kāzām piepildīsies.

Skorpioni, kas ir attiecībās, bet vēl nav oficiāli tās reģistrējuši, to darīs vai nu 2021. gada vasaras vidū, vai septembrī. Viņiem nebūs lielas svinības - tikai tuvi radinieki un labākie draugi, jo jaunlaulātie medusmēnesi plāno pavadīt ārzemēs, un tas prasa daudz naudas.

Ūdensvīri brīvību vērtē tik augstu kā neviens cits. Viņi nesteidzas dibināt ģimeni, atliekot to uz vēlāku laiku. Bet, kad viņu dzīvē parādās tas "īstais" cilvēks - uz redzēšanos, brīvība. Ūdensvīri nepretosies jaunām attiecībām. Zvaigznes saka, ka nākamā gada vasarā Ūdensvīri tomēr varētu stāties laulībā.

Zivju zīmē dzimušie, kuriem ir otra pusīte jau krietnu laiku, bet viņu attiecības nav oficiāli reģistrētas, beidzot uzstādīs ultimātu, ka ir laiks attiecības noformēt oficiāli, jo ģimenē jau ir divi bērni. Partneris uz šo paziņojumu reaģēs adekvāti, un līdz pavasarim, visticamāk, pēc Lieldienām, viņi svinēs kāzas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas