VIDEO: Kā Latvijā darbavietās šogad svin Ziemassvētkus?

tautaruna.lv 24.decembris 2020, 16:28
 
Oksana Džadana/F64
Pērn pirmie Ziemassvētku pasākumi darbavietās tika organizēti jau novembra sākumā, taču šogad tikai retais uzņēmums šajos svētkos plāno iepriecināt savus darbiniekus, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Raidījumu un pasākumu vadītāja Sanda Dejus stāsta, ka šogad viņai paredzēts vadīt tikai divus pasākumus. Ziemassvētku pasākumu formāts ir kardināli mainījies un tie no klātienes ballītes pārtapuši par teju vai raidījumiem.

"Parasti decembris ir aizņemtākais darba periods. Ziemassvētku pasākumi sākas novembra vidū un ilgst līdz pat februārim. Dažreiz nedēļā bijuši trīs vai vairāk pasākumi. To vien darījām, kā ēdām banketos. Tagad tas ir pilnībā mainījies, apstājies. Viss atkarīgs no uzņēmuma, kas vēlas pasākumu un uzņēmuma, kas var piedāvāt noorganizēt pasākumu. Tagad tiek filmēti pat Ziemassvētku raidījumi, kas tiešraidē tiek rādīti darbiniekiem. Pasākuma vadītājam jāuzņemas tāda, kā raidījuma vadītāja funkcija," skaidro Dejus.

Pasākumu organizatore Daces Grante atklāj, ka interese par Ziemassvētku pasākumiem bijusi vēl novembrī, taču, kad tika paziņots par jaunajiem ierobežojumiem, interese par korporatīviem pasākumiem praktiski izzuda.

"Mēs izdomājām organizēt tiešsaistes radio. Pozicionējam to, kā komunikācijas rīku. Cilvēki strādā attālināti, bet joprojām ir iespēja dzirdēt savu kolēģi. Tas nav video formāta pasākums, kur jākoncentrējas uz ekrānu, bet var fonā klausīties. Ir dažādas spēles, uzrunas, intervijas," pauž Grante.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas