VIDEO: Latvijā populāra dekoratore iesaka, kā mājās radīt svētku sajūtu

tautaruna.lv 24.decembris 2020, 14:11
 
Vladislavs Proškins/F64
Ziemassvētki ir pavisam tuvu, tāpēc pienācis īstais laiks parūpēties par svētku noskaņu mājās. Dekorēšanas feja Baiba Prindule-Rence gatava dalīties ieteikumos, kā izvēlēties gaumīgus un saskanīgus Ziemassvētku rotājumus, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Dekoratore Baiba Prindule-Rence prot uzburt svētkus itin visur - izmantojot īstos rotājumus, pat pavisam vienkāršu telpu iespējams pārvērst līdz nepazīšanai. Viņa uzskata, ka ne vienmēr nepieciešams izmantot milzīgas egļu vijas un ārkārtīgi daudz rotājumu - vissirsnīgākās lietas slēpjas tieši mazumiņā.

"Es vienmēr iesaku domāt par bāzi. Par lietām, kas katru gadu varētu derēt. Visbiežāk par bāzi izvēlos dabu, pieskaņojot klāt neitrālas krāsas un faktūras," viņa pauž.

Spīdošas lampiņu virtenes, kas deg visās varavīksnes krāsās un raibas eglīšu rotājumu kombinācijas nav šā brīža modes tendence, to vietā nākuši citi, daudz gaumīgāki salikumi!

"Baltas un neitrālas krāsas vienmēr ir tās, kuras uzvar!" uzsver dekoratore.

Baiba dekorē svētku galdu. Vēl noformējumam dekoratore izmanto piparkūkas un riekstus. Ierastā galdauta vietā Baiba izmanto lina aizkarus un pledu, liekot uz tā dabas materiālus. Tos papildina ar svecēm un lampiņu virtenēm, kas rada īstu svētku sajūtu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas