Kariņa citāts jau uzdrukāts uz T-krekliem

tautaruna.lv 30.novembris 2020, 10:15
 
F64, Vladislavs Proškins
Svētdienas vakarā Ministru prezidents Krišjānis Kariņš tiešraidē uzrunāja tautu saistībā ar Covid-19 izplatību. Kariņa citāts uzreiz izpelnījās sabiedrības pastiprinātu uzmanību. Cilvēki uzskata, ka tas ieies politiķu spārnoto frāžu vēsturē. Turklāt tas jau uzdrukāts uz latviešu zīmola T-krekliem.

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), svētdienas vakarā Latvijas Televīzijas tiešraidē uzrunājot sabiedrību saistībā ar Covid-19 izplatību, pauda, ka šoruden situācija ir pavisam cita, nekā tā bija pavasarī.

Uzruna tika sākta ar vādiem: "Draugi, nav labi."
Latviešu zīmols An'Ra Design, kas savu popularitāti iemantojis tieši ar trāpīgiem vārdiem uz T-krekliem, laiku nav velti tērējis. Jau vakar vakarā, pāris stundas pēc tiešraides, savus sekotājus pārsteidza ar "Draugi, nav labi" T-kreklu.

Sociālajos tīklos liela daļa cilvēku Kariņa citātu izmanto kā šī pandēmijas laika moto. Tāpat attapīgākie "spēlējas" ar komatu novietojumu, tādā veidā piešķirot šiem vārdiem citu nozīmi.

Premjers arī sacīja, ka šī ziema mums nebūs viegla, būs jāievēro dažādi ierobežojumi. Situāciju varētu atvieglot vienīgi vakcinēšana. Taču līdz tam cilvēkiem sevi jāpasargā.

Kā ziņots, sestdien Latvijā atklāti 414 jauni Covid-19 gadījumi, bet četri ar jauno koronavīrusu sasirgušie miruši. Savukārt līdz šim kopumā Latvijā ar Covid-19 saslimušas 16 975 personas, izveseļojušās 1719 personas, bet 197 mirušas, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotie dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas