Latvijas Nacionālā dabas muzeja darbinieki iesaistījušies amizantā stafetē

Anete Ošleja 27.novembris 2020, 15:30
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Latvijas Nacionālais dabas muzejs savā Facebook lapā iesaistījies interesantā stafetē, kuru aizsāka kāds cits muzejs Latgalē.

Muzeja darbinieki, atsaucās uz Šmakovkas muzeja aicinājumu, ievietot fotogrāfijas, kurās tiek atklāts tas, kas viņiem visvairāk pietrūkst brīdī, kad apmeklētāju plūsma muzejos ir maza.

Latvijas dabas muzejs atzīst, ka viņi apmeklētājiem ir slēgti jau mēnesi. Lai gan muzejs savas durvis slēdza remontdarbu dēļ, tomēr viņiem pietrūkst apmeklētāju.

Stafetes laikā dažādi muzeji tiek aicināti fotogrāfēties ar plakātiem rokās. Plakātu vēstījumā iekļaujot frāzi "Neviens vairs", to turpinot ar tekstu, kas viņiem visvairāk pietrūkst.

Latvijas Nacionālā dabas muzeja darbinieki aktīvi iesaistījās šajā akcijā, publicējot vairākas fotogrāfijas. Uz plakātiem ir rakstītas dažādas frāzes, kā, piemēram, "Neviens vairs neprasa, kā mēs to uztaisījām", "Neviens vairs neprasa vai tas ir īsts", "Neviens vairs nepiesaka ekskursijas".

"Dabas muzejs jau vairāk nekā mēnesi ir slēgts apmeklētājiem. Pēdējās nedēļas un arī šobrīd mūsu durvis aizvērtas apjomīgu remontdarbu dēļ - notiek pirmā stāva izstāžu zāles un vestibila rekonstrukcija."

Kā atzīst muzejs, tad esošie remontdarbi ir pamatīgi, jo ēka ir ļoti veca. Drīzumā muzejs atkal atsāks darbību un gaidīs ikvienu apmeklētāju.

Jau iepriekš vēstīts, ka Šmakovkas muzeja darbinieki sākuši neparastu stafeti. Šī stafete norisinās sociālājā medijā Facebook. Muzeja Facebook labā darbinieki ir ievietojuši vairākas fotogrāfijas. Darbinieki skumīgām sejām rokās tur plakātus, kura vēstījums tiek adresēts muzeja apmeklētājiem, kuri pašlaik tur sastopami reti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:43

Jaunākās diskusijas