VIDEO: sieviete Rīgā pamatīgi sabojā bijušā drauga "Lexus" auto

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 20:19
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kāda jauna sieviete nesen “demonstrējusi” to, ko dusmu uzplūdā dažu minūšu laikā var nodarīt ar skrūvgriezi, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Policija saņēma ziņu par sievieti, kura, bruņojusies ar asu priekšmetu, “apstrādājot” kādu apvidus auto Olaines ielā.

Lai nonāktu izsaucēja minētajā vietā, kārtības sargiem bija nepieciešamas mazāk nekā trīs minūtes. Iespējams, tieši tāpēc aprakstam atbilstošo sievieti izdevies sastapt pavisam netālu no minētās vietas.

Sarunas laikā inspektori lūguši iereibušo sievieti atklāt, kas tad ir viņas kabatās, un drīz vien kārtības sargiem izdevies uziet nelielu skrūvgriezi, ar kuru, visticamāk, apskādēts “Lexus” spēkrats.

To, ka sievietes stāstītais, maigi sakot, ir pasaciņas, apliecinājušas ar kādas aculiecinieces uzņemtas fotogrāfijas, kurās bija visai skaidri redzams, gan sabojātais auto, gan šī pati sieviete “rosāmies” pie tā. Tādēļ kārtības sargi par notikušo ziņojuši Valsts policijai, un drīz vien sieviete nodota kolēģu rokās. Kā izrādās, aizturētā šobrīd jau atbrīvota, jo policistiem ne tajā vakarā, ne arī pēc tam tā arī nav izdevies sazināties ar “Lexus” īpašnieku.

Taisnības labad gan jāsaka, ka resoriskās pārbaudes laikā policisti ir noskaidrojuši, ka aizturēta un auto īpašnieks ir labi pazīstami, jeb, pareizāk sakot, reiz tos vienojušas tuvākas attiecības, kas, iespējams, arī ir par iemeslu jaunkundzes rīcībai, kā arī faktam, ka cietušais nebūt nesteidzas rakstīt iesniegumu par notikušo.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas