VIDEO: apmeklētājs Rīgas lielveikala stāvvietā nofilmē ko dīvainu

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 15:42
 
Ilustratīvs attēls / Kaspars Krafts/F64
Tirdzniecības centra “Domina Shopping” apmeklētājs lieltirgotavas daudzstāvu autostāvvietā iemūžinājis dīvainu un neizprotamu veikala tehniskā darbinieka rīcību, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Rīdzinieks ar ģimeni devās uz tirdzniecības centru “Domina Shopping”. Kamēr dzīvesbiedre devās “iekarot” veikalus, pats palika gaidīt automašīnā, daudzstāvu autostāvvietā, kur garlaikoties viņam neļāva veikala tehniskais darbinieks. Apmeklētājs iemūžinājis situāciju, kurā strādnieks, mainot stāvlaukuma apgaismes objekta spuldzi, darba instrumentus novieto uz blakus esošās automašīnas jumta.

"Skatos, ka ”Domina” strādnieks maina lampu, kas raustījās, un visas plastmasas no lampas, veco lampu noliek uz cita cilvēka mašīnas jumta. Kad gāju filmēt, šis pēc tam mani un manu sievu filmēja, kad viņa atnāca atpakaļ uz mašīnu. Arī manas mašīnas numuru filmēja. It kā es būtu izdarījis ko sliktu. Kaut vai viņš liek uz svešām mašīnām gaismekļu daļas, kas var saskrāpēt svešu mašīnu!

Atbildēja tikai krieviski un rupji apsaukājās. Žēl, ka to neuzspēju nofilmēt," pauž aculiecinieks.

Veikala apmeklētāja uzņemtajos kadros redzams, ka pēc aizrādījuma nekaitēt svešam īpašumam tehniskais darbinieks izrāda neizpratni par aizrādījumu, nesaprotot, ka rīkojas nepareizi.

Veikala apmeklētājs par redzēto, iesniedzot video, informēja arī “Domina Shopping” administrāciju. Tirdzniecības centra tehniskais direktors Edgars Ēķis norādīja, ka darbinieks rīkojies nepareizi. Šī persona strādājot kādā sadarbības uzņēmumā, kura nosaukumu tirdzniecības centra pārstāvis gan neatklāja.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas