Danilāns komentē valstī noteiktos ierobežojumus

Baiba Puriņa 24.novembris 2020, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Profesors, gastroenterologs Anatolijs Danilāns kanālā Rīgas TV24 atklājis savu novērtējumu par Latvijā ieviestajiem ierobežojumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai.

Danilāns norāda, ka ieviestos ierobežojumus vērtē kā labus. Viņš gan norāda, ka varbūt vēlāk kāds no pašreizējiem noteikumiem izrādīsies lieks, taču šobrīd tie noteikti ir jāpilda.

"Patreiz, kamēr ir pieņemts un zinātniski pētījumi rāda, ka tomēr tam ir nozīme, kamēr nav vakcīnas un visu citu ārstniecības paņēmienu, kā īsti kovidu ārstēt, noteikti jā - jānēsā, jāklausa, noteikumi jāievēro. Nečupoties, divi metri staigāt, uz ielas ar svešu nebučoties," norāda ārsts.

Jau vēstīts, ka Danilāns uz jautājumu, kā stiprināt sevi pret Covid-19, droši apgalvo - ķiploki tur nelīdzēs. Žurnālam "Kas Jauns" ārsts paudis: "Vienīgais, kā savu organismu varam stiprināt, ir veselīgs dzīvesveids. Tas nozīmē pilnvērtīgi ēst. Un to nu gan varam! (..) Nu nav tāda unikāla produkta - krila eļļa, ķiploks vai sīpols - kuru nu štopēsi iekšā un kļūsi absolūti vesels. Tam lielas nozīmes nav."

Kā ziņots, Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 6.decembrim izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas