Vīrietis, atsakoties nēsāt sejas masku, "apzog" benzīntanku

Anete Ošleja 24.novembris 2020, 17:30
 
f64.lv, Oksana Džadana
Twitter lietotāju vidū lielu sašutumu izraisījis kāda vīrieša ieraksts sociālajā medijā Facebook.

Kāds vīrietis Facebook ievietojis savas pārdomas par masku nēsāšanu publiskās vietās. Viņš atzīst, ka masku nēsāšanu neatbalsta un tās nelietos.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Lielāko sabiedrības sašutumu raisīja nevis tieši tas, ka viņš pauž, ka nenēsās sejas maskas, bet gan tas, ka šādā veidā viņš ir "apzadzis" benzīntanku.

Vīrietis pēc tam, kad pārdevēja ir paudusi, ka neapkalpos viņu, jo viņam nav sejas maskas, devies prom, nesamaksājot par precēm, kuras iegādājies. Viņš atzina, ka turpinās nelietot sejas maskas. Vietās, kurās viņam šī iemesla dēļ atteiks apkalpošanu, viņš dosies prom nemaksājot par produktiem.

Twitter lietotāji bija pārsteigti par šādu vīrieša rīcību. Aicinot Valsts policiju sekot līdzi šiem notikumiem.

Daļa no Twitter lietotājiem centās atspēkot viedokli par to, ka šādā situācijā būtu saskatāms, kas krimināls.

Savukārt kāds cits Twitter lietotājs atzīst, ka vīrietis ir vēlējies samaksāt par pakalpojumu, taču pārdevēja atsacījās pieņemt samaksu, tāpēc šajā situācijā nav saskatāmas kriminālas darbības.

Tomēr lielākā daļa komentētāju šādā darbībā saskata zādzības pazīmes. Vēršot uzmanību uz to, ka šādās situācijās cieš pārdevējas. Viņām šādā situācijā nākas samaksāt uzņēmumam radītos zaudējumu no savas "kabatas".

Jau ziņots, lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Latvijā visās tirdzniecības vietās ir jālieto sejas aizsargmaskas. Valdības lēmums nosaka, ka mutes un deguna aizsegi ir jālieto tirdzniecības vietās - veikalos, tajā skaitā, lielveikalos, pastos, degvielas uzpildes stacijās un citās vietās, kur notiek tirdzniecība. Tāpat to lietošana būs obligāta dzelzceļa stacijās, autoostās, lidostās, kā arī kultūras vietās un reliģiskās darbības veikšanas vietās, ja tajās nenotiek pasākums, kas organizēts fiksētās, personalizētās sēdvietās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas