VIDEO: Egils Levits dalās ar neparastu padomu

Baiba Puriņa 23.novembris 2020, 16:00
 
Oksana Džadana/F64
Viesojoties žurnālista Armanda Tripāna autorraidījumā "Rezervēts", Latvijas Valsts prezidents Egils Levits atklājis, kā nomierināt raudošu mazuli.
"Vislabāk paņemt mašīnā un braukt ar mašīnu apkārt. Motora skaņa nomierina cilvēkus un zīdainis iemieg. Tā mēs darījām," atklāj Levits, kuram ir divi bērni.

Valsts prezidents stāsta, ka šo metodi veiksmīgi izmantojis, audzinot savus bērnus. Viņš atklāj, ka vairāk niķu bijis dēlam, kurš varējis raudāt pusstundu no vietas un viņu bijis iespējams nomierināt tikai izbraucot ar automašīnu.

Jau vēstījām, ka Levits raidījumā runājis arī par naudu.

"Nauda dod zināmu drošību. Teiksim tā. [...] Tev nav jārūpējas īpaši par to, kas notiek un, ja tev gribas kaut ko nopirkt kaut kādu, manis pēc, piemēram, grāmatu vai uzvalku, tad tu vari īpaši daudz par to nedomāt," pauž Levits, atbildot uz jautājumu par to, kas viņaprāt ir nauda.

Levits atklāja, ka viņam pašam nav pārmērīgu vēlmju attiecībā uz pirkumiem, pastāstot, ka mēdz iegādāties drēbes un grāmatas. Tāpat prezidents atklāj, ka viņam mājās pārsvarā ir IKEA mēbeles, kuras pats arī skrūvējot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas