Klienti pamatīgi pazemo Latvijā populārā sporta klubā

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 11:41
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda sieviete uzskata, ka tikusi pamatīgi pazemota, kad Latvijā populārā sporta klubā ieradās ar bērnu, taču netika ielaista.

Sieviete portālā "sudzibas.lv" raksta, ka regulāri apmeklē sporta klubu "Lemon Gym" un nekad neesot bijusi problēma ierasties ar bērnu. Taču pēdējā apmeklējuma reizē viss bijis savādāk.

"Eju uz sporta zāli ilgāku laiku un turklāt eju ar meitu, kurai ir 9 gadi. Nekad nav bijis problēmu ar to, ka meita pacietīgi pasēž Atpūtas stūrītī un paspēlē kādu telefona spēli kamēr mamma sporto. Taču šis Covid tiešām ir licis cilvēkiem aizbraukt jumtiņam. Pēkšņi tiek paziņots, ka ar bērniem aizliegts ieiet, ne mana piedāvātā maska nav arguments, ka bērnam nav 13 gadi un pēc likuma viņš drīkst atrasties bez maskas, nelīdz!
Ne visiem bērniem ir 2 vecāki!


Jutos pazemota, kad mans bērns netika ielaists zālē, kauns uzņēmumam un loģiski, ka līgums tiks lauzts un meklēta augstākas klases sporta zāle un bērniem draudzīgāka, jo, izskatās, ka uzņēmumam nerūp savi klienti," raksta sieviete.

Tikmēr komentāros cilvēki gan kritizē viņas sūdzību, raksot, ka pēc loģikas ir tieši otrādi, proti, ka uzņēmumam rūp viņa klienti, tādēļ drīkst nākt tikai cilvēki, kas sporto.

"Lemon Guym to dara, jo rūp tavi bērni vairāk nekā tev. Tam sīkajam uz galvas hantele uzkritīs un tad visi būs vainīgi. Sporta zāle nav piemērota bērniem un nav bērnudārzs! Varbūt administratoram vēl tavu bērnu paauklēt? Bezatbildīgie vecāki!" teikts kādā komentārā.

Jāpiebilst, kā iepriekš pastāstīja Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis, sporta objekti kopumā ievēro Covid-19 apkarošanai noteiktās obligātās epidemioloģiskās drošības prasības.

Viņš skaidroja, ka policijas darbs ir jāiedala divās daļās. Pirms 9.novembra, kad spēkā bija maigākas obligātās epidemioloģiskās drošības prasības un pēc 9.novembra, kad, valstī ieviešot ārkārtējo situāciju, obligātās prasības kļuvušas stingrākas.

Pirms 9.novembra policija ik pa laikam saņēma izsaukumus uz dažādiem sporta objektiem, kuros notiek aizliegta pulcēšanās un treniņi, piemēram, sporta klubiem, ledus hallēm.

Jāatgādina, ka, lai mazinātu Covid-19 izplatību, līdz 6. novembrim visā valstī sporta treniņi grupās varēs notikt tikai ārpus telpām vai attālināti. Telpās treniņi varēs norisināties tikai individuāli. Šī prasība attiecas arī uz sporta klubiem, bet neattiecas uz Latvijas pieaugušo izlases, Latvijas Olimpiskās vienības un Latvijas Paralimpiskās vienības sportistu, kā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta treniņiem pieaugušajiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas