Šīm horoskopa zīmēm 2020. gads beigsies ar uzvaru

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 10:45
 
Andrejs Strokins/F64
Kā uzskata astrologi, piecas horosopa zīmes šo gadu noslēgs ar uzvaru - savas vēlmes pārvērtīs realitātē, raksta "cursorinfo.co.il".
Astrologi pauž, ka 2020. gads Strēlniekam bijis kopumā veiksmīgs. Noslēdzis gadu ar uzvaru, strēlnieks sāks kalt plānus 2021. gadam.

Strēlnieka veiksmes noslēpums ir vienkāršs: tas uzticas videi, kurā dzīvo un necenšas to kardināli mainīt. Bet ir arī viena detaļa, proti, šī zīme vienmēr padomās, pirms izlems. 2020. gada noslēgums strēlniekam nesīs ilgi gaidīto peļņu.

Mežāžiem ikdienā vienmēr ir sava stratēģija, pateicoties kurai šī zīme sasniedz ilgi gaidītās uzvaras. Sakritības dēļ 2020. gadā mežāzim uzvaras nāks tieši decembrī. Bet panākumi neuzradīsies paši no sevis, bet pateicoties mežāža smagajam darbam un neatlaidībai.

Drosmīgais, izlēmīgais, skorpions pārvarēs visus šķēršļus savā ceļā, bet savu mērķi sasniegs. Neveiksmes šo zīmi gandrīz nekad nemoka, jo viņš ir drosmīgs. Skorpioni veiksmīgi atrisinās visas problēmas ar parādiem, un attiecībām, ja tādas ir.

Mērķis attaisno līdzekļus - tas attiecas uz Lauvām. Tāpēc viņiem praktiski nav šķēršļu. Viņi brīvi pārkāps pāri saviem nelabvēļiem un virzīsies soli uz priekšu, neatskatoties atpakāl. 2020. gads viņiem noslēgsies ar uzvaras gājieniem.

Līdz 2020. gada beigām Auniem būs daudz iespēju piesaistīt laimi un veiksmi. Pēc būtības mērķtiecīgais auns pārvarēs visas grūtības savā dzīvē un viegli iekļūs uzvarētāju rindās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas