Šīm horoskopa zīmēm decembrī paveiksies

tautaruna.lv 28.novembris 2020, 10:44
 
Elmārs Rudzītis/F64
Astrologi ir pārliecināti, ka jo īpaši veiksmīgs gada pēdējais mēnesis būs trim horoskopa zīmēm, raksta "cursorinfo.co.il".
Auniem decembris ir vislabvēlīgākais laiks, lai piepildītu savas vēlmes.

Bet pirms tam astrologi iesaka simtreiz padomāt. Aunus liktenis var mest no vienas galējības otrā: doties ceļojumā, mainīt darbu, dibināt savu biznesu, apprecēties. Vēlme pēc pārmaiņām pārņems Aunu galvu, taču nevajadzētu tām pilnībā pakļauties.

Vērsi sagaida ļoti patīkams laiks. Vērši veiksmīgi pabeigs iesāktos projektus, noslēgs ienesīgus līgumus. Tie, kas jau ilgu laiku plāno atvērt savu biznesu, to izdarīs. Veiksme pavadīs it visur - darbā, mīlestībā, bērnu audzināšanā. Vērši pat varēs atrast spēku, lai atbrīvotos no kaitīgiem ieradumiem. Neskatoties uz to, ka decembris būs veiksmīgs, Vēršiem nav ieteicams atpūsties, jo būs jāuzņemas visa atbildība par notiekošo.

2020. gada decembris ir labs periods Zivīm, lai atrisinātu vairākas ikdienas un finanšu problēmas, kas uzkrājušās pēdējā laikā. Zivīm jāmēģina šajā laikā pārvērst visas savas vēlmes realitātē. Ja līdz gada beigām Tš varēs tikt galā ar visu, situācija jaunajā 2021. gadā tikai uzlabosies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas