Neticami, bet fakts! Redzētais sapnī padara rīdzinieku bagātu

tautaruna.lv 24.novembris 2020, 7:00
 
F64
Novembra sākumā, iegādājoties tikai vienu kvīti ar vienu spēles variantu, kāds 48 gadus vecs pavārs no Rīgas laimēja 75 829,64 eiro. Kvīts bija iegādāta VAS Latvijas Loto tirdzniecības vietā Rīgā, Maskavas un Kaņiera ielas krustojumā, informē "latloto.lv".
“Jūs neticēsiet, bet šī ir tikai trešā reize manā mūžā, kad es nopērku loterijas biļeti,” savu stāstu sāk laimētājs.

“Nekad neesmu spēlējis azartspēles, tāpat nekad neesmu ne atradis naudu, ne naudasmaku, ne kādas dārglietas... Arī tagad biļeti pirku tikai tādēļ, ka sapnī redzēju skaitļus. Iepriekš biju lasījis, ka ja sapnī redz skaitļus, tad ir jēga ar šiem skaitļiem piedalīties loterijās.” Viņš atklāj, ka jau pavasarī, kad sapnī bija redzējis skaitļus, šajā pašā Latloto 5 no 35 bija laimējis 123 eiro.

“Šoreiz sapnī es kaut kur steidzos un bija jābrauc ar tramvajiem. Pirmo un otro nokavēju, tāpēc braucu ar trešo, bet visiem bija skaidri redzami numuri. Visus trīs skaitļus arī atzīmēju kvītī, bet ceturto un piekto skaitli sastādīju no dažādiem cipariem, kas bija pirmajos trīs skaitļos.”

No rīta, kad pārbaudījis loterijas rezultātus, pirmajā mirklī nodomājis, ka viņš turpina sapņot. Taču nē, laimests un nauda ir pavisam īsta. Tagad viņš plāno sakārtot dzīvoklī apkures sistēmu, jo šobrīd viņam ir malkas apkure, un finansēt mammai veselības uzlabošanas programmu. “Man kā pavāram šī nauda ļoti noder. Tagad pandēmijas dēļ darba nav, tāpēc nauda ir pašā laikā!”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas