Astrologs Latvijai prognozē lielu krīzi

Viktorija Gabrjuna 27.oktobris 2020, 11:30
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Astrologs Kristaps Baņķis ir pārliecināts, ka globālā krīze tā pa īstam Latviju sāk "ķert" tikai tagad, vēstīts Jura Vaidakova materiālā "Kristaps Baņķis: "Viss tikai sākas, mūs gaida dižkrīze"" izdevumā "Kas Jauns".
Astrologs vērš uzmanību, ka Latvija šogad astroloģiski atradās vieglākā pozīcijā, tāpēc globālā krīze valsti "ķēra" mazāk un tā pa īstam sāk "ķert" tikai šobrīd.

Viņš atklāj, ka nākamā gada horoskops ir diezgan dramatisks, ar daudz nopietnākām nebūšanām un trim kritiskiem periodiem, ko piedzīvosim nākamajā gadā.

Astrologs uzsver, ka nekāds mākslīgais burbulis te nelīdzēs, bet informācija, kas liekama aiz auss visiem, - no šā gada 18.novembra līdz gada beigām ir labs, uz rīcību orientēts Superlaiks Latvijai, lai iestartētu jaunas kārtības un restartētu esošās, bet šobrīd neejošās kārtības.

"Tāpēc vēl ir laiks atjēgties un rīkoties kā valstiskā mērogā, tā katram individuāli, nevis pasīvi palikt malā un pēc tam visu nākamo gadu čīkstēt par to, kur nu esam nonākuši," pauda Baņķis.

Astrologam par nākamo gadu ir sakāms arī kas pozitīvs, proti, pēc viņa teiktā, nākamgad dzims spēcīgi savu horoskopa zīmju pārstāvji - tā saucamie karaliskie bērni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas