Kļūsti par modeli pāris minūtēs! Aicina piedalīties ikvienu iedzīvotāju

tautaruna.lv 26.oktobris 2020, 17:29
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
“Pasažieru vilciens” aicina ikvienu cilvēku, kurš savās ikdienas gaitās izmanto tieši vilcienu, iesaistīties jaunā, nebijušā konkursā.

Brīdī, kad sejas maskas ir kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu cilvēku ikdienā, pārvietojoties sabiedriskajā trasnportā, vilcienu pasažieriem ir iespēja izmēģināt kaut ko pavisam jaunu un kļūt par modes zvaigznēm vien pāris minūtēs.

Ekrānuzņēmums no Twitter

Pasažieriem ir nepieciešams nofotografēties un nopublicēt fotogrāfiju ar savu unikālo sejas masku, un dalīties ar to sociālo mediju kontos. Tādējādi ikvienam, kas savās ikdienas gaitās izmanto vilcienu, ir iespēja kļūt par modeli, piedalīties interaktīvā modes skatē un izrādīt savu šīs rudens top aksesuāru.

Kā jau iepriekš tika ziņots, tad jau no 7. oktobra pārvietojoties ar sabiedrisko transportu ikvienam pasažierim, ir nepieciešams lietot sejas maskas, lai pasargātu gan sevi, gan citus no koronavīrusa infekcijas izplatības. Šāds lēmums Saeimā tika pielemts, jo sabiedriskajā transportā nav iespējams ievērot pietiekamu distanci starp pasažieriem. Šāda prasība attiecas uz visiem sabiedrisko transportu veidiem. Sejas maskas sabiedriskajā transportā ir atļauts nelietot bērniem līdz 13 gadu vecumam, personām ar kustību vai psihiskās veselības traucējumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas