FOTO: vietām Latvijā ir pamatīga sniega sega

Viktorija Gabrjuna 19.oktobris 2020, 10:30
 
Oksana Džadana/F64
Pirmdienas rītā vietām Vidzemē snieg stipri un izveidojusies sniega sega - pirmo reizi šoruden Latvijā. Par to liecina arī sociālajos tķlos publicētie attēli.
Agrā rītā stiprākā snigšana novērota Smiltenes pusē, kur ceļi vietām kļuvuši sniegoti un slideni. Arī Valmierā uzsnidzis pirmais sniegs. Par to liecina sociālajos tīklos publicētie attēli.

Lielā daļā Vidzemes debesis ir mākoņainas, pārējā valstī mākoņi tikai brīžiem aizklāj debesis.

Jāpiebilst, ka pirmdien visā Latvijā būs vējains laiks, rietumu vējš brāzmās daudzviet pastiprināsies līdz 15-20 metriem sekundē, vietām Vidzemes piekrastē - līdz 23 metriem sekundē.

Līdz plkst.2 naktī uz otrdienu piekrastē spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais dzeltenais brīdinājums. Rīgā brīdinājums par lielu vēju spēkā līdz plkst.18 pirmdienas vakarā.

Saule mīsies ar mākoņiem, saulainākā pirmdiena gaidāma Kurzemē un Zemgalē. Vietām - lielākoties Vidzemē - gaidāms lietus, sniegs un krusa, atsevišķās vietās nokrišņi būs intensīvi.

Gaiss iesils līdz +4..+10 grādiem.

Rīgā iespējami īslaicīgi nokrišņi, rietumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 15-20 metrus sekundē, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +8 grādiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas