Pēc Dailes teātra izrādes notiek kas negaidīts

Baiba Puriņa 17.oktobris 2020, 13:49
 
Oksana Džadana/F64
Dailes teātrī pēc izrādes "Elpa" viens no skatītājiem kāpa uz skatuves, lai spertu ļoti drosmīgu soli.

Dailes teātris sociālajā vietnē Twitter publicējis video, kurā pēc izrādes, drosmīgs skatītājs devies uz skatuves, lai bildinātu mīļoto sievieti, kura bildinājumu pieņēmusi.

"Vakardien izrādē "ELPA" Juris un Signe pieņēma vienu no saviem "lielajiem" lēmumiem. Viņa teica "Jā!". Jā mīlestībai, jā Elpai, jā teātrim! Ilgi un laimīgi!" teikts komentārā pie video.

Jau vēstīts, ka publisks bildinājums izskanēja arī šovā "Stilistu kaujas", kur šova dalībnieks Rolands kameru priekšā bildināja mīļoto sievieti Gunitu.

Plāns par bildinājumu televīzijas kameru priekšā nācis nejauši. ”Gribēju to darīt Romā, bet šī bija iespēja to izdarīt ātrāk. Radās situācija, ka bija iespēja piedalīties šovā un nodomāju, kāpēc gan ne. Protams bija jāsaņemas, bet tas bija no visas sirds,” par lielo dzīves notikumu stāstīja Rolands.

Tāpat jau vēstījām, ka skatītājus pamatīgi pārsteidza šova "Lauku sēta" atlases dalībnieks Kaspars, kurš, lai apliecinātu meitenei savu jūtu patiesumu, turpat žūrijas un pārējo atlases dalībnieku priekšā krita uz viena ceļa un lūdza Saniju kļūt par viņa sievu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas