Ezotēriķe: Latvijai tuvojas gaiši laiki

tautaruna.lv 17.oktobris 2020, 10:30
 
Lauris Vīksne/F64
Lai arī rudens jau pilnbriedā, Latviju joprojām lutina saulīte un siltas dienas. Kā paziņo populārā ezoteriķe un veselīga dzīvesveida eksperte Elita Drāke, tie ir priekšvēstneši labām ziņām - Latvijai tuvojas gaišāki laiki, raksta "skaties.lv".
”Varu visus apsveikt ar to, ka palikuši tikai četri grūti mēneši. Tas ir daudz mazāk, ja salīdzina ar to, kas mums šogad jau bijis jāpārdzīvo,’’ uz pozitīvas nots tautu rudenī uzrunā Drāke.


To saka viņas kā ekspertes sajūtas un pieredze, ka arī dabā ilgi nevar būt smagie laiki - pēc melnajām līnijām nāk baltās.

‘’Neviens pārbaudījums nav mūžīgs. Šis gads ir apliecinājums tam, ko esmu jau iepriekš uzsvērusi - Latvija ir izredzētā zeme.

No 15. marta līdz 15. oktobrim mēs varam sauļoties, peldēties un baudīt laikā, kad citur tas liegts. Jā, ceļojumi ir aizliegti, tāpēc īpaši tiem, kuri rudeni bija paraduši baudīt siltajās zemēs, šis rudens ir citāds.

Par ko priecāties? Es iesaku priecāties par oktobrī joprojām spīdošo sauli. Aizmirst par ceļojumiem - netērēt laiku liekām kustībām.


Es šoruden vēroju un taupu spēkus 2021. gadam. Tas būs aktīvs un daudz vieglāks. Tiem, kuri jau pirms tam nebūs sabrukuši, pārdeguši vai izdzisuši,’’ pauž eksperte.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:10

Jaunākās diskusijas