Gobzems nievājoši izsakās par Viņķeles sejas aizsargmasku

tautaruna.lv 8.oktobris 2020, 13:15
 
Oksana Džadana/F64
Pirmajā dienā, kad sejas maskas tika noteiktas kā obligātas sabiedriskajā transportā, veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja foto, kurā redzama, braucot 1.tramvajā ar sejas aizsargmasku. Kritisku viedokli par šo foto paudis politiķis Aldis Gobzems.
Gobzems norāda, ka Viņķeles sejas maska ir veidota no "džinsiem".

"Jūs sabiedriskajā transportā nevarēsiet piesegties ar lakatu vai šalli, Jums būs jāpērk maska. Tikmēr elites F Ilze PR nolūkos taisītajā bildē (vakar) - mīksti laiž ar “džinsiem” uz .. paši redziet kur. Tas palīdz. Lakats un šalle nav tas. F Ilzes “džinsi” uz - tā ir lieta!" raksta Gobzems.

Tikmēr komentāros par šādu ierakstu kritiku saņēmis pats Gobzems. Piemēram, latviešu aktieris Madars Zvagulis Gobzemu nosaucis par muļķi.

Vēl kāds komentētājs Gobzemam norāda, ka masku nav jāpērk, to var uzšūt arī paša spēkiem.

Iepriekš vēstījām, ka šīs pašas fotogrāfijas dēļ arī tūrisma uzņēmums "IMPRO ceļojumi" neslēpa kritiku.

Viņķele bija saņēmusi kritiku no "IMPRO ceļojumiem", kas uzsver, ka maska cilvēku nepasargā.

"Maska (uzpurnis) nogalina cilvēku pašcieņu un neko nepasargā, tā ir tikai Jūsu PR akcija, kam nav nekāda sakara ar rūpēm par cilvēku veselību, tieši otrādi," teikts uzņēmuma komentārā.

"Zināji, ka masku drīkst arī pats uzšūt un nēsāt? Nekas nav jāpērk, ja nevēlas. Bet, Tu jau, protams, lasi un redzi rokai to, ko vēlies," teikts kādā komentārā.

Kā zināms, no trešdienas mutes un deguna aizsegu lietošana sabiedriskajā transportā ir obligāta. Kā mutes un deguna aizsegu var lietot medicīniskās, nemedicīniskās jeb higiēniskās maskas, kā arī vizierus un sejas vairogus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas