Daugavpiliete vārda dienā nejauši tiek pie tūkstošiem eiro lielas naudas

tautaruna.lv 4.oktobris 2020, 19:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Pirmais jaunās momentloterijas Varis lielais laimests – 20 000 € – tika laimēts jau septembra vidū, bet tikai šonedēļ tā īpašniece ieradās noformēt dokumentus. “Es dzīvoju Daugavpilī, un man mājās ir mazs bērniņš, tāpēc nebija tik viegli izbrīvēt laiku, lai atbrauktu,” stāsta 32 gadus vecā sieviete, kura šobrīd atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā, informē "latloto.lv".

Viņas ceļš līdz laimestam sācies vārda dienā, kad vīrs uzdāvinājis divas momentloteriju biļetes, bet tās abas bijušas bez laimestiem. “Nolēmām, ka tomēr veiksme jāizmēģina vēlreiz, un es internetā nopirku vēl piecas momentloterijas biļetes.

Pirmās četras biļetes tukšas, un jau likās, ka arī pēdējā nekas nebūs, bet tieši pašā apakšā, zem pēdējā ābola, atklājās monētiņa ar lielo laimestu.”

Viņa atzīst, ka katru reizi, pērkot loterijas biļetes, esot bijusi cerība, ka reiz arī viņai palaimēsies, jo “nevar būt tā, ka vienmēr neveicas”. Tagad, kad cerības piepildījušās, ir skaidrs, ka puse no laimesta segs daļu no jaunās ģimenes dzīvokļa kredīta, bet otru pusi kopā ar vīru izmantos citām vajadzībām. “Es jau kādu laiku biju krājusi naudu redzes lāzeroperācijai, bet nekādi nesanāca sakrāt. Tagad, kad gadījies šāds laimests, gribas iztērēt pēc iespējas lietderīgāk, tāpēc redzes korekciju noteikti veikšu.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas