Rīgā pa dzīvokļa logu izkrīt vīrietis; mediķiem jāsauc papildspēki

tautaruna.lv 29.septembris 2020, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Pirmdien, 28. septembrī, Rīgā, Maskavas forštatē, pie daudzdzīvokļu mājas garāmgājēji atraduši uz asfalta gulošu vīrieti ar nopietnu galvas traumu. Ievainojumi gūti, izkrītot pa trešā stāva logu, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Neatliekamās palīdzības dienesta mediķiem, piestājot notikuma vietā, uzreiz kļuva skaidrs, ka situācija ir nopietna. Izsaukti papildu spēki, proti, ārstu speciālistu brigāde.

Cietušais vīrietis bija pie samaņas un komunicēja ar ārstiem visu laiku, kamēr tie snieguši viņam pirmo palīdzību un centušies noguldīt uz nestuvēm. Nekavējoties pie mājas piestāja arī patruļpolicijas vīri un devās ievainotā kunga dzīvoklī, lai noskaidrotu, kā incidents noticis.

“Es šeit atnācu, kad viņš te uz asfalta jau gulēja. Viņš pat piecelties mēģināja, es viņam pat roku devu, nesanāca. Pats pacelt viņu es arī nevarēju,” stāsta kaimiņš.

Vaicāts, vai vīrietis izkrita pa logu nejauši, kaimiņš atbild: “Grūti jau pateikt. Kad es ar viņu iepazinos, viņš strādāja, normāls vecis bija. Kopā ar savu dēlu staigāja, bet pēc tam kaut kas ar galvu viņam atgadījās un viss. No visiem sāka baidīties.”

Kaimiņi stāsta, ka neilgi pirms lēciena cietušā sieva ar dēlu aizbraukuši uz poliklīniku, bet kungs dzīvoklī atstāsts ar sociālo aprūpētāju. Neoficiāla informācija liecina, ka vīrietis pats bez jebkāda iemesla piegāja pie atvērta loga un pa to izlēca.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas