VIDEO: Absurds! Policisti Rīgā noved pensionāri līdz asarām

Viktorija Gabrjuna 25.septembris 2020, 11:30
 
Atis Ieviņš/F64
Sociālajos tīklos aktīvi tiek diskutēts par video, kurā redzams, kā Rīgas pašvaldības policija dzen prom sirmgalvi, kas pie lielveikalā Imantā pārdod augļus, kurus izaudzējusi savā dārzā.

Video dzirdams, ka policisti liek sirmgalvei iet prom, jo viņai jāzina, ka pārdot pie lielveikala ir aizliegts, bet sieviete ar asarām acīs cenšas paskaidrot, ka nav vēlējusies darīt neko ļaunu.

Nostrādājot 40 gadus, viņa nedomāja, ka tiks padzīta par to, ka pārdod ābolus pārāk tuvu lielveikalam.

Lai gan pensionāre ir manāmi satraukta, policjas darbiniece turpina apgalvot, ka viņai jāiet prom, citādi būs vēl sliktāk.

Tikmēr ar šo video socialajā vietnē Facebook dalījušies simtiem cilvēku, neslēpjot savu sašutumu par policijas attieksmi.

"Normāla policija būtu kundzītei šo tirdzniecības atļauju izrakstījusi, ja nevar izrakstīt - sarunājusi un atvedusi vai vienkārši paziņojusi, ka tāda ir formāli nokārtota. Latvijā diemžēl 3 liekēži formās noved kundzīti līdz asarām un trīcošām rokām liek kravāt mantas un vākties prom. Protams, ka viņa vairāk netirgos sava dārza ražu, bet vai viņa izdzīvos šajos krīzes apstākļos - tas nevienu neinteresē. Mūsu sistēma ir tāda, kas pat neļauj izdzīvot. Nav runa par nopelnīšanu," teikts kādā ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas