Rebenoka tuvinieki publicē pēdējo bildi ar viņu

Viktorija Gabrjuna 21.septembris 2020, 11:14
 
Vladislavs Proškins/F64
Nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka kolēģa jurista Mārtiņa Krieķa dzīvesbiedre Žanete Eihmane sociālajos tīklos publicējusi foto un atvadu vārdus Rebenokam.

Sociālajā tīklā Facebook viņa publicējusi foto, kurā pati Eihmane redzama kopā ar Rebenoku. Tāpat fotogrāfijā ir Rebenoka biznesa partneris, slepkavības lietā smagi ievainotais veterinārārsts Ingus Balandins, Eihmanes dēls Roberts, kā arī jurists Mārtiņš Krieķis.

"Mēs Tevi ļoti ļoti mīlējām un turpināsim Tevis iesākto ceļu, LAI KO TAS MUMS MAKSĀTU, Pāvel!" raksta Eihmane.

Kā var spriest, visi kopā sestdien svinējuši Eihmanes dēla dzimšanas dienu.

Jau ziņots, ka Langstiņos naktī uz svetdienu nogalināts zvērināts advokāts Rebenoks.

Advokāts nogalināts savās mājās un noziedznieki ēkā veikuši arī laupīšanu.

Saistībā ar notikušo policijā sākts Kriminālprocess pēc krimināllikuma 117.panta - par slepkavību, ja tā saistīta ar laupīšanu. Policija patlaban izskata divas versijas par advokāta slepkavību.

Viena versija ir, ka slepkavība saistīta ar laupīšanu, bet otra - ar viņa profesionālo darbību. Policija gan neprecizē, ar kādu tieši profesionālo darbību, proti, advokāta, uzņēmējdarbību vai politisko darbību.

Šajā lietā ir arī viens cietušais, apstiprināja policijas pārstāve Gita Gžibovska. Viņa nekomentēja, vai šī cilvēka liecības ir noderīgas izmeklēšanā un kādas traumas viņam nodarītas.

Tikmēr Rebenoka kolēģis, jurists Krieķis aģentūrai LETA apstiprināja, ka cietušais ir Rebenoka biznesa partneris Ingus Balandins. Pēc viņa teiktā, Balandinam nodarīti smagi miesas bojājumi.

Krieķis teica, ka sestdienas vakarā Rebenoks bijis pie viņa ciemos, un aizbraucis mājās vēlu naktī. "Tāpēc tas, ko mēs redzam - neticu, ka tā ir laupīšanas slepkavība. Tā ir slepkavība izdarīta ar apzinātu mērķi," uzskata Krieķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas