FOTO: Aptuveni 70 brīvprātīgie palīdzējuši sakopt vējā cietušo volejbola stadionu Jūrmalā

tautaruna.lv 19.septembris 2020, 12:12
 
CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā organizatori sociālajā vietnē Facebook veltījuši pateicības vārdus visiem, kuri brīvprātīgi palīdzējuši sakopt stiprā vēja izpostīto volejbola stadionu.

"Šis 2020.gads visā pasaulē ir bijis izaicinājumu pilns, taču neviens izaicinājumu plūsmu nav apturējis konkrētā punktā. Diemžēl.
Arī mūsu lolotais pludmales volejbola turnīrsapnis piedzīvoja milzu izaicinājumu, kuru nevienā plānošanā nespējam iepriekš ieplānot - daba!" pausts "Jurmala.Beachvolley" profilā publicētajā ierakstā.

"Kad 17.09.2020. no rīta modāmies ar vētru, lietu un visu iespējamo dabas spēku pāri mūsu laukumiem, bija ļoti skumja sajūta. Gan mums, gan sportistiem radās bezspēcīga sajūta un domas par to, vai turnīrs spēs turpināties!

BET 18.09.2020. kļuva par vienu vēsturisku dienu, kad ar klusiem aicinājumiem pēc palīdzīgām rokām stadiona atjaunošanā, ieradās aptuveni 70 cilvēki! Bez prasības pēc samaksas vai kādiem citiem labumiem! Cilvēki vēlējās brīvprātīgi palīdzēt gan mums, gan sportistiem turpināt šos milzīgos pludmales volejbola svētkus, kuru tapšanā ir ieguldīts ļoti liels darbs, ņemot vērā šī gada īpašos apstākļus pasaulē! Gan pieteikušies cilvēki, gan vienkārši garām gājēji, pat putnu vērotāji pludmalē sāka vaicāt pēc lāpstas un lupatas! Sporta skolas audzēkņi, skolēnu klases, volejbola spēlētāji un entuziasti, vienkārši draugi un atbalstītāji - visi metās iekšā un kopīgiem spēkiem mēs atgriezām stadionu darba kārtībā vienas ļoti garas dienas laikā! Burtiski - stadions tika izcelts no jūras!

Vēlamies no sirds pateikties brīvprātīgajām darba rokām, kurām arī šī diena paliks atmiņā kā vēsturiska! Paldies arī mūsu sadarbības draugiem, kas palīdzēja mūsu palīgus gan paēdināt, gan apgādāt ar siltiem dzērieniem!" teikts ierakstā.

Jau ziņots, ka ceturtdien spēles Eiropas čempionātā nenotika, jo spēcīgais vējš bija appludinājis spēļu laukumus. Tāpēc piektdien mači notika Mārupē ""Ruukki"" pludmales stadiona" āra laukumos.

Neskatoties uz nelabvēlīgiem laika apstākļiem un vētras postījumiem, Eiropas čempionāta norises vietu Majoru pludmalē, pateicoties brīvprātīgo atsaucībai, dienas laikā ir izdevies sagatavot turnīra turpmākajām spēlēm.




Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas