Lielveikala pārdevējai Rīgā uzspīd liela veiksme

tautaruna.lv 20.septembris 2020, 13:42
 
Vladislavs Proškins/F64
Internetā iegādāta momentloterijas Labirints biļete kādai sievietei no Rīgas, kura strādā par kasieri veikalā Rimi, atnesusi laimestu 30 000 eiro vērtībā. Interesanti, ka laimētāja mēdz piedalīties loterijās, taču šī bija pirmā reize un vienīgā Labirints biļete, ko viņa iegādājusies, informē "latloto.lv".

“Strādājot kasē, todien ievēroju, ka kādai vecmāmiņai pirkuma summa bija 8,88 eiro. Es kasē strādāju jau sen, un šādas pirkumu summas gadās ļoti reti. Es vecmāmiņai uz to norādīju un teicu, ka viņai šodien būs laimīga diena, un viņa man atteica: “Jums arī!” Viss, ar to mūsu saruna beidzās,” stāsta laimētāja.

Vakarā viņa sēdējusi virtuvē ar telefonu rokās un nolēmusi nopirkt loterijas biļeti - to vienu vienīgo, kas viņai atnesa 30 000 eiro laimestu.

Laimētāja atceras, ka reiz, strādājot kasē, neierasti bieži pirkumu summas izrādījušās apaļas - precīzi 12 eiro vai precīzi 24 eiro. Kāds pircējs, kam viņa to pastāstījusi, teicis, ka tas ir uz veiksmi, un ka lai viņa nopērkot loterijas biļeti. “Es toreiz nenopirku, bet šoreiz - gan. Un patiešām man gadījās neticama veiksme.”

Saraksts ar to, kas ģimenei nepieciešams, ir viegli sastādāms - bērniem brilles vajagot jau sen, tāpat viņu mācībām nepieciešams dators un galds. Arī telefoni jānopērk, jo šobrīd bērniem to nav. “Un apģērbs, jo bērni aug. Par sevi gan nemāku teikt... patiešām nezinu. Man arī vajag jaunas brilles. Mums ir daudz tādu lietu, ko jāpērk obligāti, bet atlikušo naudu esmu apņēmusies nenotērēt un atlikt līdz brīdim, kad atkal būs kāda nepieciešamība.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen, spēlējot Simtgades loteriju internetā, kāds 58 gadus vecs pašvaldības iestādes darbinieks no Vidzemes laimējis 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas