Soctīklos dalās ar vēja radītajiem postījumiem; Jūrmalā atceļ volejbola čempionāta spēles

tautaruna.lv 17.septembris 2020, 9:52
 

2 / 3

Stiprais vējš no rīta skāris Jūrmalas pludmali un sinoptiķis Jānis Trallis soctīklos dalījies ar ekrānuzņēmumu no Jūrmalas pludmales webkameras vietnē www.radio.lv, kurā redzams, kā jūras viļņi spēcīgā vēja ietekmē pamazām pārņem pludmali.

"Pludmales volejbola laukumā Majoros drīz skalosies viļņi," raksta Trallis.

Lielā vēja dēļ šodien no rīta līdz pulksten 12.00, kad sekos nākamais paziņojums, pārtrauktas arī CEV Eiropas čempionāta pludmales volejbolā spēles Jūrmalā. Kā norāda organizētāji sociālajā vietnē Facebook, tiem, kuri ir iegādājušies biļetes uz 17. septembra spēlēm, par naudas atgriešanu, lūdz sazināties ar Bez Rindas.

Sacensību kalendārs pieļauj spēles aizvadīt turpmākajās dienās, gogalgoto vietu ieguvējus noskaidrojot laicīgi.

Ceturtdien laukumā ir paredzēts doties sešiem Latvijas vīriešu un vienam sieviešu duetam. Rīta pusē cīņas grupu turnīrā Jūrmalā bija plānots noslēgt vīriešu duetiem, bet pēc tam aizvadīt pirmās divas izslēgšanas spēļu kārtas volejbolistēm.

Arī bijušais "Latvijas Radio" vadītājs Dzintris Kolāts sociālajā vietnē Twitter dalījies ar saviem novērojumiem Kuivižos.

"Pie mums vējš griežas nordwestā. Tad var būt labs pūtiens. Zīdvests (kas biežāk) parasti darbojas formāli un skopulīgi. Redzēs pret vakaru," raksta Kolāts.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka, visticamāk, lielākais vējš būs tieši no rīta, taču līcī tas varētu nerimt pat līdz vakaram.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas