Brīdina par sievieti Rīgā, kas mēģina "nopirkt bērnus"

Viktorija Gabrjuna 16.septembris 2020, 11:55
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāds sociālā tīkla Facebook lietotājs pie tirdzniecības centra Rīgā saskāries ar situāciju, pēc kuras vēlas brīdināt bērnu vecākus Rīgā.
Facebook lietotājs raksta, ka saticis sievieti, kas ar hipnozes palīdzību mēģinājusi pievilināt viņa bērnu.

"Esiet uzmanīgi, jo īpaši tie, kas viegli pakļaujas hipnozei. Alfā iegriežos ļoti reti, bet šodien tā gadījās un vajadzēja brīdi uzgaidīt pie centrālās ieejas kopā ar savu 1,5 gadus veco meitu. Meitai ļāvu paspēlēties krēslu konstrukcijās, kad skatos, ka pie viņas pienākusi sveša sieviete. Man viņa šķita dīvaina, tādēļ uzreiz paņēmu meitu rokās.

Tomēr šī man nāk klāt un skatoties acīs mierīgi saka "Vai tev vajag naudu? Vai tev nav grūti viņu noturēt? Re, cik viņa smaga. Pārdod man savu meitu. Cik tu gribi par bērnu?" un mēģina viņai pieskarties.

Saku, lai iet nost un nenāk tuvāk. Viņa mēģināja pienākt man no otras puses un atkārtoja to pašu pāris reizes, bet pagāju nost un teicu, lai nenāk tuvāk. Tad prasīja cigareti, bet vēlāk pati izvilka savas un aizpīpēja, kad teicu, ka nesmēķēju. Īpaši dīvaini šķita cik biezi viņa bija saģērbsies tādam siltam laikam, kad man pašam bija karsti kreklā," raksta Facebook lietotājs.

Viņš arī aparksta sievietes pazīmes.

"Pazīmes: Sieviete vecumā 20 līdz 30 gadi. Neliela auguma ~1,5m, gaiši sprogaini krāsoti mati, tumšas acis. Uzkrītošs meikaps ap acīm un uz lūpām, pārauguši gari pieaudzētie nagi sarkanīgā krāsā. Latviski runā bez akcenta. Ģērbta melnā ādas jakā un melnās tehniska auduma biksēs. Zem jakas apakšā zils džemperis ar kapuci," teikts ierakstā.

Tiek piebilsts, ka komentētāji, iespējams, diezgan ātri ir sievieti atpazinuši kā Sandiju no Limbažu puses ar narkotiku atkarību un garīgās veselības problēmām, kura pašaik ir bezpajumtniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas