Ugunsgrēks Rīgā: ugunsdzēsējiem izdodas glābt sievieti, kura bijusi bezsamaņā

Viktorija Gabrjuna 14.augusts 2020, 19:15
 
Romāns Kokšarovs/F64
Pulkstenis bija 18.50, kad Rīgā, Ventspils ielā pie 7 A, nama sabrauca kupls pulks ugunsdzēsēju. Viņi steidza dzēst ugunsgrēku kādā pirmā stāva dzīvoklī un dūmos atrada saļimušu sievieti, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas rītā Rīgā, Ventspils ielā, aculiecinieki pamanīja, ka no divstāvu koka mājas pirmā stāva dzīvokļa logiem ārā laužas dūmi. Nevilcinoties tika saukti ugunsdzēsēji, un vīriem izdevās no liesmām un dūmiem izvilkt 65 gadus vecu sievieti, kura bija bezsamaņā. Neilgi pēc ugunsgrēka notikuma vietā sastopam cietušās tuviniekus. Viņi neslēpj, ka viss sācies no smēķēšanas gultā.

“Acīmredzot viņa smēķēja, varbūt nolika cigareti vai arī kļuva slikti, un viņa nokrita. Sāka gruzdēt, tā vismaz ugunsdzēsēji teica. Viņa tagad ir reanimācijā, viņas te nav,” stāsta cietušās tuvinieks.

Arī cietušās kundzes vīrs atzīst, ka pie vainas cigarete, bet kopumā visa cēlonis ir sievas sliktā veselība. “Viņai ir ļoti liels cukura diabēts - 25. Droši vien sagriezās galva, droši vien nokrita, un viss aizdegās. Viņu atrada te virtuvē, viņa izlīda no turienes,” norāda cietušās sievietes dzīvesbiedrs Igors.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:51

Jaunākās diskusijas