Vīrietis Rīgā paveic neticamu glābšanas operāciju

Viktorija Gabrjuna 6.augusts 2020, 19:29
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Trešdien neticamu glābšanas operāciju Rīgā, Vecāķos, paveica kāds vīrietis, kurš pats arī izraisīja nopietno negadījumu, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Kāda 90 gadus veca kundze rāmā mierā pa Cirsmas ielu devās uz pludmali, sievietes ceļi negaidot krustojās ar ”Volkswagen” ģimenes auto. Tā vadītājs, atpakaļgaitā braucot ārā no savas teritorijas, pensionāri nepamanīja un notrieca.

Tā sagadījās, ka cietusī nokļuva šofera aklajā zonā un diemžēl nepaspēja palēkt malā, lai izvairītos no sadursmes. Viņa paslīdēja zem spēkrata un atsitās pret asfaltu.

“Es tik tikko sāku braukt ārā, man mašīna stāvēja slīpi pie vārtiem. Riteņi bija izgriezti, es pat nepaspēju tos iztaisnot, viņa jau krita. Sanāk, ka es tieši tur, kur ir aizmugurējais tilts, arī apstājos. Uzreiz apturēju mašīnu. Es sadzirdēju kliedzienu, nekavējoties pacēlu rokas bremzi, noslāpēju mašīnu, izskrēju ārā un sāku saukt palīgā. Paskatījos zem mašīnas, nezināju ko darīt. Paldies Dievam, ka es nebraucu uz priekšu vai atpakaļ,” stāsta automašīnas vadītājs.

Cietusī kundze bija pie samaņas. Vadītājs no pensionāres neatkāpās ne soli, un, kamēr uz notikuma vietu steidzās mediķi, uzturēja sarunu, turklāt darīja visu, lai pēc iespējās ātrāk sievieti izvilktu no automašīnas apakšas. Labi, ka uz vietas bija kaimiņi, kuri nepalika vienaldzīgi un sniedza palīdzīgu roku.

“Es sāku ar domkratiem celt uz augšu automašīnu. Pazīstamais savu domkratu atnesa. Es savu no mašīnas paņēmu. Te vēl viens garāmgājējs šo visu ieraudzīja, mans kaimiņš. Mēs visi kopā sākām celt uz augšu mašīnu. Ja es būtu pabraucis uz priekšu, tas būtu muļķīgi… Uzmanīgi izvilkām viņu ārā,” stāsta automašīnas vadītājs.

Mediķi, nonākot Cirsmas ielā, nekavējoties cietušajai sniedza pirmo palīdzību.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas