VIDEO: jauniešiem Rīgā izklaide beidzas ar traģēdiju

Viktorija Gabrjuna 6.augusts 2020, 13:55
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Par spīti lielām un spilgtām “peldēties aizliegts” zīmēm Daugavas krastā Rīgā, daži atpūsties gribētāji mēdz tās neņemt vērā. Otrdien divi vīrieši ienira ūdenī netālu no degvielas uzpildes stacijas stāvlaukuma Krasta ielā, kā rezultātā viens no viņiem dzīvs ārā vairs netika, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Divi rīdzinieki otrdienas vakarā ap deviņiem izvēlējās spēlēties ar likteni. Pirms tam izdzēruši vairākas pudeles alkoholisko dzērienu, viņi izlēma doties peldēties starp degvielas uzpildes staciju ”Circle K” un autoservisu ”Green motors”. Diemžēl izklaide drīz vien pārvērtās traģēdijā.

Kāds vērīgs garāmgājējs saklausīja vīriešu izmisīgos saucienus. Uzreiz sekoja zvans operatīvajiem dienestiem. Lucavsalas glābšanas stacijas inspektors Alekss Podenskis stāsta, ka viņi notikuma vietā ieradās ar motorlaivu vēl pirms ugunsdzēsējiem un ik minūte bija izšķiroša.

Viens no vīriešiem paša spēkiem ticis krastā, savukārt otrs vīrietis bijis jau zem ūdens.

Bojāgājušais bija aptuveni 26 gadus vecs. Liecinieki apgalvoja, ka abi vīrieši pirms peldēšanās kādu brīdi pavadījuši krastā un lietojuši alkoholu. Glābēji, vadoties pēc gadiem uzkrātās pieredzes, atgādina, cik tas ir bīstami.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas