Jauna informācija bērna nāves gadījumā Jelgavā

Viktorija Gabrjuna 4.augusts 2020, 15:11
 
Dāvis Ūlands/F64
Smagu pēcpusdienu svētdien Jelgavā aizvadīja vairāki Rīgas ielas iedzīvotāji Jelgavā. Viņi kļuva par lieciniekiem kāda bērna kritienam no astotā stāva loga, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Rīgas ielas 55. nama iedzīvotāji Jelgavā joprojām nav atguvušies no piedzīvotajām šausmām. Ap plkst. 15.00 kāda pirmā stāva iemītniece netraucēti nodevās dienas darbiem, līdz skats pa virtuves logu lika aizmirst visus sākotnējos plānus. Uz asfalta - pie ieejas kāpņu telpā - gulēja miris bērns.

Gadu un četrus mēnešus vecais bērns bija kritis no ēkas pirmspēdējā stāva. Kaimiņienei pirmdien nervus palīdz nomierināt tikai medikamenti.

Lai noskaidrotu bērna nāves apstākļus, uzsākts kriminālprocess. Policija pagaidām neuzskata, ka notikušajā vainojama ģimene un aizdomas par noziedzīgu nodarījumu neesot.

"Sākotnējā informācija liecina par to, ka droši vien ir noticis nelaimes gadījums. Inspektori, kuri izbrauca uz notikuma vietu, nekonstatēja, ka no vecāku puses būtu kāda ļaunprātīga vai nevērīga rīcība, bet, protams, notiek izmeklēšana, kā arī tiek skaidroti visi notikušā apstākļi," pauda Tatjana Flandere, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa priekšniece.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas