Vīrietis sašutis par apstākļiem, kādos Rīgā jāveic Covid-19 tests

tautaruna.lv 29.jūlijs 2020, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Kāds vīrietis, dodoties nodot Covid-19 analīzes, saskāries ar "briesmīgu servisu".
Kā portālā "sudzibas.lv" raksta vīrietis, pēc visa notikušā mājās aizbraucis, tā arī neveicot testu.

"Šodien biju pierakstīts uz COVID19 analīzēm. Pieņemšanas punkts atrodas pie Brīvības ielā 366, auto stāvvietas teritorijā. Pats esmu slims ar temperatūru, klepu un visiem simptomiem (izņemot nāvi). Pieraksts bija uz konkrētu laiku. Saprotama lieta, es savu laiku gaidīju, sēžot savā auto ,jo, pirmkārt, slims un, otrkārt, gāž lietus.


Kad mans laiks pienācis, eju uz vagoniņu ,bet tur, izrādās ,ka jau stāv rinda! Pacienti nāk ar pierakstu un stājas rindā. Nekādu apstākļu gaidīšanai tur nav. Jāstāv zem klajas debess.
Ielaužoties konteinerī savā norādītajā laikā, man laborante pateica ,ka ar savu pierakstu es varu iet trīs mājas tālāk, un tas ir domāts ,lai es varētu nostāties rindā. Pavisam prātu izkūkojuši.
Tādās vietās rindām nav jābūt. Īpaši ņemot vērā to, ka pieraksts ir uz konkrētu laiku.
Un man slimam nav jāstāv zem lietus. Nācās braukt uz mājām bez analīzes ,jo šādā rindas sistēmā es varu sev izdarīt tikai sliktāk," raksta vīrietis.

Tikmēr komentāros vīrietim tiek norādīts, ka ar slimības simptomiem viņu nelaidīs labaratorijā, kur tiek veiktas analīzes.

"Ar temperatūru, klepu un visiem simptomiem Jums neviens nelaidis labaratorijā! Tas iz durvi ir rakstīts!" teikts komentārā, skaidrojot, ka vismaz Siguldā ir šādi noteikumi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:50

Jaunākās diskusijas