"Ekstrasensu cīņu" dalībnieks no Rīgas atklāj aizkulises

tautaruna.lv 9.jūlijs 2020, 14:19
 
Ekrānuzņēmums no video/Bez Tabu
Populārā šova “Ekstrasensu cīņas” 20. sezonas dalībnieks no Latvijas Sergejs Astafjevs jeb, kā pats sevi dēvē, Doktors Maikls atklāj iespaidus par dalību šovā un citiem tā dalībniekiem, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Nesen kanālā “TV3” kanālā startējušā šova “Ekstrasensu cīņas” 20. sezonā piedalās divi dalībnieki no Latvijas - Ivo Puriņš un Sergejs Afanasjevs, kurš pats sevi dēvē par Doktoru Maiklu.

Šova filmēšanas procesu Doktors Maikls raksturo kā ļoti spraigu, dažbrīd pat mokošu. "Trīs, četras dienas pēc kārtas filmēšanas. Uzreiz filmē divus, trīs sižetus. Diennaktīm ilgi. Piemēram, mūs veda uz Smoļensku. Atbraucām pulksten 16, bet mani sāka filmēt pulksten 6 no rīta. Filmēja visu nakti. Nofilmēja, uzreiz sēdināja vilcienā atpakaļ uz Maskavu, kur jau vakarā filmēšana paviljonā. Milzu stress. Daudzi dalībnieki ”norāvās”, jo smags, stresa pilns laiks," atklāj Doktors Maikls.

Vaicāts, kāpēc, viņaprāt, šovs “Ekstrasensu cīņas” ir tik populārs Krievijas un pārējās postpadomju iedzīvotāju vidū, Doktors Maikls pieļauj, ka cilvēkiem patīk ticēt brīnumiem, pat ja pašu dzīvē tādi nav piedzīvoti.

Jau gadiem ilgi skeptiķi uzskata, ka šovs ir vērienīgs teātris, kurā, ja ne gluži piedalās aktieri, tad raidījuma veidotāji izraugās savus mīluļus, kuriem ar priekšā teikšanu palīdz, tādējādi radot skatītājiem iespaidu par dalībniekiem kā pārsteidzoši talantīgiem ekstrasensiem. Doktors Maikls gan norāda, ka, piedaloties šovā, neesot manījis šmaukšanos reitingu vārdā. Pašam ceļš līdz vietai šova pamatsastāvā nebija diez ko sekmīgs. Televīzijas skatītājus un šova veidotājus viņa sniegums ne pārāk pārliecināja. Doktors Maikls gan norāda, ka neesot centies. Norādīt, kurā no daudziem automašīnu bagāžas nodalījumiem paslēpies cilvēks vai kāda slavenība atrodas viņam pretī, kamēr pašam aizsietas acis, viņaprāt, nav nekāds augstākās pilotāžas rādītājs.

Doktors Maikls uzskata, ka cilvēkam ar pārdabiskām spējām jābūt ar pievienoto vērtību, piemēram, ar dziedināšanas prasmi, kāda esot viņam. Tomēr, kā pats uzskata, nereti “Ekstrasensu cīņās” slavu gūst tie, kuri spēj ko sajust vai saskatīt, varbūt arī tie, kuriem veiksme ir sabiedrotā, tomēr viņu spējas reti sniedzoties tālāk.

Doktors Maikls norāda: "Īsteni ekstrasensi, kuri sniedz kādu labumu, sastopami reti. Varu saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem tādus. Es esmu palīdzējis sunim, kurš četrus gadus nestaigāja. Tas ir brīnums, bet kaut ko uzminēt… Tas man ir pārāk zems līmenis. Man pat negribējās domāt, kurā bagāžniekā ir cilvēks. Ekstrasenss - šādi speciālistus nesauc nekur pasaulē. Es varu paredzēt nākotni, man ir dziednieka spējas, zinu problēmu iemeslus, zinu, kā tās risināt, bet atminēt, kurā bagāžniekā atrodas cilvēks, ir zemāks līmenis. Tā ir minēšana. Kaut kas no čigānu būšanas. Man ir cits līmenis. Latvijas speciālisti ir vieni no labākajiem pasaulē!"

Doktors Maikls raidījumam uzsver, ka ir diplomēts speciālists ar īpašām spējām. Viņš raidījumam atklāj, ka viens no brīnumainākajiem gadījumiem bija ar klientu no Kanādas: "Ieraugot manu reklāmu vai fotogrāfiju iekš ”Facebook”, viņam tā izglāba dzīvību. Viņam bija kaut kādas problēmas, naktī skatījās fotogrāfijā, sajuta enerģiju, tā praktiski atgrieza viņam dzīvību."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas