Ezerā Krāslavas novadā atrod pirms diviem gadiem pazudušu vīrieti

tautaruna.lv 5.jūlijs 2020, 13:26
 
Publicitātes foto
Sestdien, 4. jūlijā, Bezvests.lv brīvprātīgie Krāslavas novadā, Cārmaņa ezerā atrada pirms diviem gadiem pazudušā Antona Nežberta mirstīgās atliekas.

Antons Nežberts pazuda 2018. gada 28. jūlijā. Sestdienas meklēšanas operācija notika pēc vietējās policijas lūguma, sadarbojoties ar Bezvests.lv stratēģisko partneri - Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes 1. nodaļu.

„Dažreiz saka, ka tas nav reāli - atrast cilvēku, kurš noslīka divus gadus atpakaļ. Bet mums sanāca. Šis gadījums apliecina, ka viss ir iespējams. Uz vietu atbrauca Antona radinieki - māte un brāļi, tagad viņi varēs atvadīties, atrast mierinājumu - dzīvot neziņā par sava tuvinieka likteni ir ļoti grūti. Mūsu komanda izsaka visdziļāko līdzjūtību” saka Bezvests.lv dibinātājs un vadītājs Aleksandrs Faminskis.

Antona mirstīgās atliekas tika atrastas ar ehokameru un zemūdens robotu.

„Ezera platība nav maza, bet mums bija aptuvena informācija par to, kur meklēt. Romāns Kačkāns sāka pārmeklēt ezeru ar ehokameru Hidrolab. Kad monitorā mēs ieraudzījām kaut ko līdzīgu cilvēka ķermenim, tad es pārbaudīju to vietu ar robotu. Jā, tas bija cilvēka ķermenis.” stāstā Bezvests.lv brīvprātīgais, kompānijas „Eprons ROV” pārstāvis Andrejs Čerņavskis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas