Policija saņem īpašus pateicībus vārdus no iedzīvotājas

Rita Lazda 30.jūnijs 2020, 19:08
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Valsts policija saņēmusi īpašus pateicības vārdus no sievietes, kas Rīgas centrā kļuvusi par garnadžu upuri.
Pagājušajā nedēļā, 25. jūnijā, Rīgas Centrāltirgū kādai 1993. gadā dzimušai sievietei tika nozagta rokassomiņa, kurā atradās naudas maks, telefons, dokumenti un citas personīgās mantas. Cietusī par notikušo nekavējoties paziņoja policijai un uz notikuma vietu izbrauca patruļpolicisti, kuri rīkojās ļoti operatīvi un teju 20 minūšu laikā, izmantojot telefona GPS izsekošanas opciju, mobilo tālruni atrada turpat netālu, Centrāltirgus stacijas teritorijā. Taču nozagto somiņu tobrīd neizdevās atrast.

Pēc kāda laika, tajā pašā dienā, Rīgas Latgales policijas iecirknī ieradās kāda persona, kura iecirkņa dežūrdaļas darbiniekiem nodeva somu, kuru bija atradusi autoostā. Pārbaudot somas saturu un tajā atrodamos dokumentus, likumsargi noskaidroja tās likumīgo īpašnieci - tā bija tā pati sieviete, kura tika apzagta Rīgas Centrāltirgū un kurai policisti palīdzēja atrast un atgūt nozagto mobilo telefonu. Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki sazinājās ar cietušo sievieti un atdeva viņai atgūtās mantas.

Cietusī sieviete izsaka pateicību Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Patruļpolicijas pārvaldes Patruļpolicijas bataljona policistiem no 1. rotas un 2. rotas, tāpat arī Rīgas reģiona pārvaldes Latgales iecirkņa dežūrdaļas darbiniekiem par ātru un operatīvu rīcību, tai pat laikā par profesionalitāti un sirsnību!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas