Traģēdija Daugavpilī: iet bojā vecmāmiņa un mazmeita

Viktorija Gabrjuna 30.jūnijs 2020, 18:15
 
Ilustratīvs attēls / Romāns Kokšarovs/F64
Daugavpilī, ieraugot savu liesmu pārņemto māju, kāda māte ar basām kājām skrēja iekšā ugunī, cenšoties glābt savus bērnus un vecmammu. Ugunsgrēks tomēr ņēma virsroku, un cilvēki šausminošajā situācijā izrādījās bezpalīdzīgi. Dzīvību zaudēja gan jauna meitene, gan viņas vecmamma, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Danuta, kura dzīvo Daugavpilī, ir vientuļā mamma septiņiem bērniem. Kuplā saime jau gadiem ilgi mīt vienā no Lielās ielas koka privātmājām. Sieviete kopā ar jaunākajām atvasēm jautrā noskaņā svētdien devās uz Daugavu peldēties. Mājās palika vecmāmiņa, dēls un viena no meitām - 19 gadus veca pusaudze vārdā Dinnija.

Nekas neliecināja par murgu, kas drīz vien smagi sāpinās ģimeni.

Viesistabā bija aizdegušies nule pārvilktie elektrības vadi. Liesmas strauji izplatījās. Kāda no kaimiņienēm izsauca operatīvos dienestus. Visi trīs ģimenes locekļi vēl atradās telpās, un Danuta metās iekšā uguns pārņemtajā ēkā.

27 gadus vecais Darius, pateicoties drosmīgiem kaimiņu puikām, kas dzirdēja viņa kliedzienus, tika izglābts. Dinnija un 79 gadus vecā vecmamma no telpām ārā netika un gāja bojā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas