Rīdzinieks teju vai maģiskā veidā tiek pie milzu naudas

tautaruna.lv 30.jūnijs 2020, 7:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Kādā izlozē skaitļu loterijā Latloto 5 no 35 tika uzminēti visi pieci skaitļi – 4, 6, 15, 31, 33. Šādu veiksmi piedzīvojis 56 gadus vecs rīdzinieks, kurš ikdienā nodarbojas ar auto remontiem. Viņš laimējis 54 000 eiro, vēsta "latloto.lv".

“Ticiet vai nē, bet sapnī redzēju četrinieku un sešnieku. Tāpēc visus skaitļus biļetē veidoju ap šiem cipariem. Redz, izrādījās taisnība!” viņš stāsta.

Tiesa, viņs atzīst, ka vairāk cerējis uz četriem atminētiem skaitļiem, un tā, ka izkrituši visi pieci, esot “necerēta veiksme”.

“Man tā ir liela nauda! Pats galvenais - varēšu atmaksāt kredītu, ko biju paņēmis darba vajadzībām. Runājot par pārējo - man tagad pietiks visam, ko vēlos: nopirkšu automašīnu, izremontēšu māju un aizbraukšu ekskursijā. Protams, iedošu arī bērniem. Es esmu tāds cilvēks, kuram pietiek ar to, kas ir. Citam varbūt pat mašīnai ar 54 tūkstošiem nepietiktu, bet es varēšu realizēt visas savas vajadzības,” saka laimētājs.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas