Pircēja sašutusi par Latvijā iecienīta saldējuma iepakojumu

Viktorija Gabrjuna 7.jūnijs 2020, 13:15
 
Privātais arhīvs/skaties.lv/Bez Tabu
Latvijas iedzivotāja Vēsma, iegādājoties “Mājas” produkcijas rabarberu saldējumu, ievēroja uz iepakojuma uzrakstu – “Latvijā audzis un vietējais”, taču, aplūkojot sīkajā drukā aprakstīto sastāvu un arī ražotāju, atklājās mulsinošs fakts, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
"Kāpēc “Mājas” rabarberu saldējumam ir uzraksts - “Latvijā audzis un vietējais”, ja patiesībā saldējumu gatavo Lietuvā?" jautā Vēsma.

Saldējuma ražotājs uzskata, ka uzsraksts nav maldinošs.

"Saldējums ”Mājas” produktam “Rabarberu svaigums” izmantotais uzraksts ”Latvijā audzis. Vietējais” attiecināms uz rabarberiem, kuri izmantoti saldējuma ražošanā. Rabarberu pildījumu šī konkrētā produkta ražošanai iegādājamies no ražotāja SIA “Puratos Latvia”, kurš mums garantē tikai Latvijā augušu rabarberu izmantošanu. Šādus apgalvojumus par sastāvdaļu izcelsmi izmantojam tikai tad, ja varam to simtprocentīgi nodrošināt.

Kā zināms, saldējums neaug, bet tas tiek ražots, tāpēc uzskatām, ka šis uzraksts nav maldinošs, tikai izceļ gala produkta labākās īpašības. Novērtējam, ka mūsu pircēji pievērš uzmanību informācijai, ko izvietojam uz saviem produktiem, kā arī izrāda padziļinātu interesi par produktiem, kurus patērē ikdienā," skaidro ražotājs.

Jau iepriekš vēstījām, ka kādam pircējam nācās vilties Latvijā ražota saldējuma dēļ. Uz tā bijis maldinošs uzraksts par loteriju. Vairāk lasi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas