Astrologi brīdina, kad šogad neprecēties

tautaruna.lv 28.jūnijs 2020, 12:25
 
pexels.com
Atceļoties ārkārtējai situācijai valstī, cilvēki, kuri plānojuši kāzas sākuši atkal par tām domāt. Taču astrologi atklāj, ka šis gads nav labvēlīgs laulībām, vēsta portāls "Metro".

2020. gadā Marss un Venēra būs retrogrādas tieši aktīvākajā kāzu sezonā. Ja kāzas notikušas no 13. maija līdz 25. jūnijam, tad laulībai var kaitēt retrogrādā Venera. Arī tiem, kuri plāno laulāties laika posmā no 9. septembra līdz 13. novembrim, jārēķinās ar retrogrādo Marsu.

Kā norāda astroloģe Rūbija Daniela, Venēra ir mīlestības planēta, kas parāda vērtības, to, kā mīlam un izjūtam skaistumu. Kad Venēra ir retrogrāda, tā ietekmē mūsu emocionālo stabilitāti un pašvērtējumu. Tā var arī veicināt neatrisinātu problēmu aktualizēšanos, īpaši attiecībās. Rūbija norāda, ka šajā laikā noslēgtām laulībām var būt sarežģījumi nākotnē.

Astroloģe Frančeska Odija norāda, ka tiem, kuri rudenī grasās svinēt kāzas, Marsa ietekmē draud problēmas ar sevis un savu dusmu paušanu. Šiem pāriem varētu nākties saskarties ar grūtiem centieniem saglabāt mieru un būt racionāliem savā starpā.

Tomēr Odija uzsver, ka šo iemeslu dēļ pāriem nevajadzētu atcelt savus plānus, jo jāatceras, ka astroloģija ir daba un pāriem, kuri intuitīvi izvēlējušies datumu, to darījuši ar iemeslu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:11

Jaunākās diskusijas