Jaunais tētis izsaka lielu pateicību Jūrmalas policistiem

Lelde Veinberga 14.jūnijs 2020, 23:33
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Aigars ar sociālo tīklu palīdzību vēlas pateikties Jūrmalas policistiem, ar kuru palīdzību izdevās savu dzīvesbiedri laikā nogādāt slimnīcā, kurā pasaulē nāca viņa meitiņa.
Vēlamies pateikties lieliskiem Jūrmalas pašvaldības policistiem par palīdzību. Pamanīju pašvaldības policijas auto pie Slokas...
Tajā momentā nodomāju, ka noderētu viņu palīdzība, jo, kā zināms, viņu auto ir aprīkots ar smukām skaņām un zilām gaismām!

Nolēmu pievērst viņu uzmanību, lai apstātos un uzdot jautājumu: "Vai izpalīdzēsiet tikt ātrāk cauri satiksmei uz Jūrmalas dzemdību namu?” Labi,Braucam!! Lai gan viņi devās citā izsaukumā, vīri pieņēma lēmumu palīdzēt mums un uz viņu izsaukumu tika nosūtīta cita tuvākā ekipāža.. Ieradāmies tieši laikā! Pagāja mazs laika sprīdis un meitiņa bija mūsu rokās. Paldies vīri!" pateicīgs jaunais tētis.

Par šādiem un līdzīgiem gadījumiem, kad likumsargi palīdz cilvēkiem nokļūt līdz slimnīcai ar savu auto, esam jau ziņojuši. Piemēram, 2017. gada aprīlī kādā naktī pie Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbiniekiem, stāvot pie luksofora aizliedzošā signāla, piesteidzās kāds satraukts vīrietis, kurš paskaidroja, ka viņa mīļotai sākušās dzemdības un lūdza palīdzību, lai ātrāk nokļūtu līdz slimnīcai.

Savukārt gadu 2016. gada maijā kādā rītā ap pulksten 4.00, patrulējot savā ierastajā maršrutā Baltezerā, Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona 5.rotas jaunākais inspektors Juris Vandišs ievēroja kādu steidzīgu Volvo markas transportlīdzekli, kas piesaistīja uzmanību braukšanas manieres dēļ.

Inspektors, ne mirkli nekavējoties, apturēja pamanīto auto un, tai tuvojoties, izdzirdēja mašīnā sēdošas sievietes kliedzienus. Pietuvojoties transportlīdzeklim, likumsargs pamanīja ļoti satrauktu transportlīdzekļa vadītāju un viņa pasažieri - sievieti stāvoklī, kurai sākušās dzemdības. Atceroties tā brīža sajūtas, inspektors stāsta: “Topošais tēvs bija ļoti satraukts, to uzreiz varēja redzēt! Man likās, ja vilcināsimies, dzemdības būs man pašam jāpieņem, tādēļ bija steidzami jāpalīdz ātrāk nokļūt slimnīcā.” Saprotot situācijas nopietnību un redzot, cik satraukti ir topošie vecāki Vandišs nevilcinoties piedāvāja pāri eskortēt uz Rīgas Dzemdību namu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas