Apkopēja no Rīgas pēkšņi tiek pie 50 000 eiro

tautaruna.lv 14.jūnijs 2020, 15:04
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
32 gadus veca divu bērnu māmiņa no Rīgas, kura pavisam nesen pēc dekrēta atvaļinājuma atgriezusies darbā un strādā par apkopēju, loterijā laimējusi 50 000 eiro, vēsta "latloto.lv".

Spēlējot loteriju, uz laimestu viņa nav īsti cerējusi - domājusi, ka lielie laimesti uz viņu neattiecas, tāpēc pārsteigums bijis milzīgs.

“Vīrs man neticēja. Arī uz Latvijas Loto biroju braucu viena, un viņš noticēja tikai pēc tam, kad ar dokumentiem biju atgriezusies mājās. Protams, ka tagad arī viņš ir priecīgs!”

Viņa stāsta, ka pēckrīzes situācijā nauda esot tieši laikā. “Visvairāk mums ir nepieciešams dzīvoklis. Tur, kur šobrīd dzīvojam, ar diviem bērniem vietas ir par maz. Tik ļoti gribējās, lai viņiem ir pašiem savs stūrītis, kur spēlēties! Bet apkopējiem algas ir mazas, un ar diviem bērniem tēriņu pietiek. Tā ka tagad noteikti iegādāsimies dzīvokli, nekas cits mums nav tik aktuāls.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:09

Jaunākās diskusijas