VIDEO: pensionēts pāris Olainē ierīko mājvietu meža vidū

Viktorija Gabrjuna 5.jūnijs 2020, 15:11
 
Ekrānšāviņš no video
Kāds pensionēts pāris jau desmit gadus dzīvo pašu izveidotā apmetnē meža vidū, aiz kūdra purva Olaines pusē. Abi ikdienu brīvā dabā līdz šim aizvadījuši mierīga, taču šonedēļ izcēlās ugunsgrēks, kurā smagi cieta sieviete, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vienpadsmit ugunsdzēsēji, Pašvaldības policija un Valsts meža dienests trešdien ap vienpadsmitiem steidzās uz degošu kūdras purvu Olainē. Piekļuve vietai bija ļoti sarežģīta un glābēji ar automašīnu tālāk netika, tāpēc nācās smago tehniku stiept ar rokām.

Aptuveni stundu pēc dzēšanas darbu uzsākšanas no meža iznāca kāda pensijas vecuma sieviete un devās pie glābējiem. Viņa sūdzējās par sāpīgiem ievainojumiem. Izrādās, kundze dzīvo te pat mežā, koka būdā.

Cietusī sieviete dzīvo kopā ar aptuveni septiņdesmit gadus vecu vīrieti. Viņš ugunsgrēkā necieta. Apkārtējiem neviļus radušās aizdomas, ka ugunsgrēku izraisīja tieši mežā dzīvojošais pāris, kas ierīkojuši plašu apmetnes vietu. Starp kokiem izveidotas dažādas nojumes, ugunskuru vietas un izgāztuves, pilnas ar alkohola pudelēm. Otrdien raidījums “Degpunktā” teltī sastop arī slimnīcā gulošās sievietes dzīvesbiedru. Kūdras purva apsaimniekotājs centās viņu pamodināt, taču, nesekmīgi. Alkohols bija ņēmis virsroku.

Vakar policija vīrieti nogādāja patversmē, bet, viņš to, acīmredzot, ātri vien pameta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas