Kā horoskopa zīmes pārdzīvo par nodevību

Baiba Puriņa 31.maijs 2020, 9:30
 
Pixabay
Kāda cilvēka, kuram esi uzticējies, nodevība mēdz būt ļoti sāpīga un tā mūs ietekmē daudz un dažādos veidos. Taču katrs no mums to pārdzīvo citādi un to ietekmē arī mūsu horoskopa zīme, vēsta "YourTango.com".

Auni ļauj visiem uzzināt, ka tikuši nodoti. Viņi ne tikai vēlas, lai nodevējs justos vainīgs, bet, lai uz viņu dusmīgi būtu arī citi.

Vērši rīkosies pretēji. Viņi savas jūtas paturēs pie sevis. Vēršiem nodevība nozīmē skumjas, pazemojumu un vilšanos. Ja vērši nodevējam vēlēsies atriebties, viņi to darīs plānoti un negaidīti.

Dvīņi izturēsies tā, it kā nodevība nebūtu nekas liels, lai neizskatītos viegli ievainojami. Taču, kad viņi ir vienatnē, viņi ļoti to pārdzīvos. Dvīņi mēdz vainot sevi, ka ļāvuši kādam pret sevi tā izturēties, taču viņi ātri mācās no šādas pieredzes.

Vēži ir ļoti emocionāli, tāpēc uz nodevību tie reaģē īpaši asi. Viņi savas jūtas atklās visiem, kuri būs gatavi klausīties. Vēži ar savu nodevēju vairs nesarunāsies un centīsies to izslēgt no savas dzīves.

Lauvas nodevību uztver ļoti personiski. Lauvas ir stipri, bet viņi vienmēr pārdzīvos par zaudētām attiecībām. Viņi centīsies situāciju vērst sev par labu un likt nodevējam samaksāt par savu rīcību.

Kad Jaunavas uzzina, ka ir nodotas, viņas savas emocijas neslēps- viņas kliegs, raudās, metīs mantas. Jaunavas pieprasīs, lai nodevējs kompensē savu rīcību.

Kad Svari ir nodoti, viņus tas sāpina, taču nekādā ziņā neapturēs. Viņi ātri tam tiks pāri un turpinās savas gaitas. Viņiem nepatīk konfrontācija, tāpēc viņi par to nerunās.

Skorpionu nodevēji ir paši vainīgi, jo Skorpioni noteikti atriebsies pāridarītājiem. Viņi ir jūtīgi un, kad tiek salauzta viņu sirds, viņi savu vilšanos pārvērš atriebībā.

Strēlnieki par nodevību pārdzīvos īsu laiku un ātri atradīs citas lietas, uz ko koncentrēties. Viņi vislabāk nodevību pārdzīvo, kad maina savu dzīvesvietu un dodas uz jaunu vietu. Viņi ir optimisti un uzskata, ka vislabākā atriebība pāridarītājiem ir laba dzīve.

Mežāži darīs visu, lai aizmirstu nodevību. Viņi ieraksies darbos un uzsāks jaunus projektus.

Ūdensvīri kļūst aukstasinīgi pēc nodevības. Ar laiku gan viņi uz nodevību spēs paskatīties loģiski un pat zinātniski.

Zivis nodevība emocionāli satrieks. Viņas gan ātri piedos savam pāridarītājam, ja tas lūgs piedošanu. Tiks piedots pat tad, ja tā nebūs pirmā reize, kad cilvēks Zivis nodod.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas